Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Παγκόσμιο Παίδων Βόλεϊ: Νίκη και 7η θέση για την Εθνική

Μπορεί το όνειρο της τετράδας να χάθηκε και οι τρεις σερί ήττες στη β΄ φάση να «πόνεσαν», ωστόσο, η Εθνική παίδων έκλεισε με νίκη την παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής και με το 3-0 (25-17, 25-21, 25-16) επί της Κίνας κατέκτησε την 7η θέση.
Η ελληνική ομάδα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις κόντρα στο σύνολο που άφησε εκτός οκτάδας την Ρωσία και το νίκησε για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ μάλιστα. Οι διεθνείς παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με θετικό αποτέλεσμα και αγωνίστηκαν συγκεντρωμένοι.
Ικανοποιημένος με την νίκη και την εμφάνιση της Εθνικής Παίδων παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Μάκης Δημητριάδης.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Ολοκληρώνουμε χαρούμενοι αυτό το τουρνουά. Είχαμε δύο πρόσωπα σε αυτό το τουρνουά, από την πρώτη φάση ως το τελευταίο παιχνίδι. Σήμερα επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις και κλείσαμε τις υποχρεώσεις μας ικανοποιημένοι. Το κλειδί ήταν το παιχνίδι με την Γαλλία. Από εκείνη την ήττα μας πήρε από κάτω και δεν είχαμε την δύναμη να αντιδράσουμε.
Η έβδομη θέση είναι μία καλή θέση. Ίσως θα μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η έβδομη θέση είναι δίκαια για την ομάδα μας. Αυτή η ομάδα θα έχει μέλλον εφόσον δουλέψουμε περισσότερο. Αυτό το τουρνουά ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μας, στις εύκολες νίκες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που είχαμε».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...