Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Λεμονής: «Είμαστε απλήρωτοι»

Στην αποκάλυψη ότι οι συνεργάτες του είναι απλήρωτοι για τρεις μήνες και ο ίδιος για πολύ περισσότερο προχώρησε ο Τάκης Λεμονής σε δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό Βόλου, την στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει τα λεφτά τους.

«Είμαστε σε μακρά περίοδο προβλημάτων. Έχουμε να πληρωθούμε πολύ καιρό. Οι συνεργάτες μου τρεις μήνες, εγώ πολύ περισσότερο. Για τους συνεργάτες μου ενδιαφέρομαι γιατί για αυτούς είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Έχουμε ρωτήσει αλλά δεν έχουμε λάβει απαντήσεις», τόνισε –αρχικά- ο Τάκης Λεμονής και συνέχισε:

«Κάνω την δήλωση αυτή για να υπάρξει και μια ευαισθησία. Φυσικά και δεν περνάει από το μυαλό μας να φύγουμε. Οι παίκτες είναι όλοι πληρωμένοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτές οι επιλεκτικές πληρωμές», δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων».

Στη συνέχεια ο Τάκης Λεμονής «πέρασε» στα αγωνιστικά αφήνοντας –όμως- τις αιχμές του για τη διοίκηση… «Ασχολούμαστε με πολλά θέματα. Γίνεται σωστή δουλειά. Είναι υγιές το κομμάτι το αγωνιστικό, έχουμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Σε διοικητικό επίπεδο όμως όχι. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αλλαγή σε σχέση με τον Μάϊο», είπε.

Σε αναφορά του για τα αγωνιστικά ζητήματα και τις μεταγραφές που δεν έχουν ‘’κλείσει’’ άφησε νέα μπηχτή στους διοικούντες... «Οφείλεται σε λάθος χειρισμούς. Χάσαμε έναν Έλληνα και έναν ξένο παίκτη», είπε. Ξεκαθάρισε ότι... "Δεν εισηγήθηκα να φύγει ο Σαλαλί γιατί είναι κακός επαγγελματίας. Απλώς θέλω έναν παίκτη με διαφορετικό στιλ», σχολίασε.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο κάναμε κάποιες αλλαγές γιατί ήθελα να δω πράγματα. Τα γκολ είναι λίγα, βάσει των ευκαιριών που κάναμε», πρόσθεσε.

Τέλος δήλωσε αναφερόμενος και πάλι στην καθυστέρηση των πληρωμών… «Δεν ήρθα να κατηγορήσω αλλά για να πάρουμε μια απάντηση. Να μας πουν τι θα γίνει», σχολίασε και κατέληξε απαντώντας και πάλι σε ερώτηση γιατί μένει στην ομάδα… «Είμαι εγωιστής. Για αυτό. Μου αρέσει η ομάδα και μένω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...