Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ - Καρπάτι Λβιβ : «Κάθε στιγμή θα είναι σημαντική»

PAOK SupportersImage via WikipediaΕνα γρήγορο γκολ θα αναζητήσει η Καρπάτι Λβιβ στον επαναληπτικό της Πέμπτης (25/8) όπως τόνισε ο Ολεγκ Κονόνοφ. Παράλληλα, ο Ουκρανός τεχνικός τόνισε ότι θα ήταν πολύ ευχάριστο αν η επέτειος για την ανεξαρτησία της χώρας συνδυαστεί με πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Europa League.

Aναλυτικά όσα είπε ο Κονόνοφ: «Εμείς καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση δεν είναι καλή μετά το σκορ του πρώτου αγώνα. Δεν θα έχουμε τον Ζενιόφ, ενώ ακόμη δύο παίκτες δεν είναι σίγουροι αν θα παίξουν. Εμείς, όμως, θα τους περιμένουμε γιατί ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και θα κάνουμε ότι μπορέσουμε. Μετά από τον αγώνα στην Ελλάδα ξέρουμε ότι η κατάστασή μας είναι κακή, ενώ και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, όμως, εμείς ελπίζουμε να κερδίσουμε. Η ομάδα θα προσπαθήσει να βάλει ένα γκολ στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Εμείς πρέπει να μιλάμε για την αρχή και όχι για το τέλος του αγώνα. Κάθε στιγμή θα είναι πολύ σημαντική», ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του.

Για το που θα δώσει περισσότερη έμφαση η Καρπάτι για να πάρει την πρόκριση: «Θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για τις σημαντικές απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Εγώ δε μιλάω με τους παίκτες μου για τις απουσίες του ΠΑΟΚ, αλλά για τη δική μας κατάσταση. Εγώ πιστεύω ότι δε θα επηρεάσουν τον αγώνα γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες».

Για το εντελώς διαφορετικό σχήμα με το οποίο παρέταξε την ομάδα του απέναντι στην Ταβρίγια (1-1) για το πρωτάθλημα: «Ήθελα να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες γιατί ο αγώνας της Τούμπας ήταν πολύ σκληρός».

Για τον κόσμο της Καρπάτι: «Στην Ουκρανία γιορτάζουμε τη μέρα ανεξαρτησίας μας και ο κόσμος το γιορτάζει και αυτό μπορεί να επηρεάσει την παρουσία τους στο γήπεδο. Αυτή είναι μεγάλη χαρά, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε για να δώσουμε ένα καλό δώρο στους φιλάθλους μας».

Για την εικόνα που περιμένει να δείξει η ομάδα του: «Όταν η ομάδα έχει καλές στιγμές αυτό θα την επηρεάσει θετικά. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όλη την ομάδα και κάθε παίκτη ξεχωριστά, να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας. Ελπίζουμε ότι όλοι στην ομάδα προστατεύουν ο ένας τον άλλον και αυτό θα κάνουν και στο αυριανό (25/8) ματς».

Για το πώς αντιμετωπίζουν την ρεβάνς στην Καρπάτι: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός και για την ομάδα, αλλά και για την καριέρα του προπονητή γιατί και αυτός φταίει για το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, θα προκριθούμε και θα είναι όλα καλύτερα για εμάς».

Ο Ιγκόρ Χουντόβιακ εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθεί σε όλον τον αγώνα να παίξει καλά στην άμυνα. Βέβαια, εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση, παρότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει αμυντικά. Στον αγώνα της Τούμπας είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και αυτό μας επηρέασε. Αύριο (25/8), όμως, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε γκολ και να έχουμε διαφορετική ψυχολογία σε σχέση με το πρώτο ματς», είπε ο Κροάτης μέσος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...