Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Βόλος και Καβάλα έβαλαν «χειροπέδες» στη Super League

H κίνηση... ματ έγινε από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα και το Οnsports παρουσιάζει το ακραίο αλλά διόλου απίθανο -πλέον- σενάριο, να υποχρεωθεί η Super League να κάνει πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Οι δύο ομάδες εξασφάλισαν σήμερα, όπως αναμενόταν, την προσωρινή διαταγή για τη μη αντικατάστασή τους από καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League, με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.

Πρόθεση των δύο ομάδων είναι η εκδίκαση της κυρίως υπόθεσης από το Διοικητικό Εφετείο να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, η Super League είναι υποχρεωμένη να αναβάλλει κάθε παιχνίδι της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου. Και θα είναι όλα καλά σε περίπτωση που αυτή η υπόθεση εκδικαστεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Τι θα συμβεί όμως αν, για τον άλφα ή βήτα λόγο, οι δύο ΠΑΕ ή το Διοικητικό Εφετείο καθυστερήσει περισσότερο; Αν για παράδειγμα εκδικαστεί η υπόθεση σε ένα μήνα; Δεν θα υπάρξει με τις συνεχείς αναβολές αγώνων, ανωμαλία τέτοια που θα προκαλέσει σε σημαντικό βαθμό την αλλοίωση των όρων ισονομίας ως προς τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος;

Στην Οδό Αστροναυτών δεν περίμεναν τη σημερινή εξέλιξη και είναι πλέον ιδιαίτερα έντονα προβληματισμένοι. Οπως προβληματισμένοι είναι και στην κυβέρνηση, αλλά εκεί μάλλον θα προβληματιστούν περισσότερο μόλις εκδικαστεί η υπόθεση, αφού η ΕΕΑ έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, υποπέσει σε σημαντικό σφάλμα που δίνει το δικαίωμα σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλο να ελπίζουν βάσιμα σε ακύρωση της απόφασής της από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ουσιαστικά σήμερα, άνοιξε ένας μεγάλος γύρος δικαστικής αντιπαράθεσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τινάξει το νέο πρωτάθλημα στον αέρα και στη χειρότερη περίπτωση να οδηγήσει την Λίγκα στην απόφαση διεξαγωγής του με 14 ομάδες, κάτι που βέβαια είναι σχεδόν απίθανο να το δεχτεί η Forthnet.

Onsports.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...