Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Μαλεζάς και Γιαννούλης έτοιμοι για «πρώτη» με την Εθνική

Ριζικά ανανεωμένη σε σχέση με το ματς κόντρα στη Ρωσία θα εμφανιστεί η Εθνική στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Ρουμανία (21:30, ΟΤΕ TV). Στο «Cashpoint Stadion» της αυστριακής πόλης Άλταχ, ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να αλλάξει 9 παίκτες, με τους Στέλιο Μαλεζά και Κώστα Γιαννούλη να είναι έτοιμοι για πρεμιέρα με τα εθνικά χρώματα. Δεν αποκλείεται για κάποια λεπτά να αγωνιστεί και ο 17χρονος τερματοφύλακας Στέφανος Καπίνο. 

Η προτελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους έγινε υπό αρκετά δύσκολες συνθήκες στον Άγιο Κοσμά, καθώς η θάλασσα έφερνε αέρα και κρύο και οι παίκτες φόρεσαν γάντια και σκούφους.

Την ενδεκάδα των βασικών στο οικογενειακό διπλό αποτελούσαν οι Χαλκιάς, Μανιάτης, Γιαννούλης, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Μάκος, Καραγκούνης, Κονέ, Χαριστέας και Λυμπερόπουλος. Δηλαδή από αυτούς που ξεκίνησαν το ματς με τη Ρωσία, την Παρασκευή, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν ο Παπασταθόπουλος (ούτως ή άλλως ο Σάντος είχε στη διάθεσή του μόνο τρία στόπερ) και ο Καραγκούνης. Ο αρχηγός της Εθνικής θέλει να παίξει σε όλα τα φιλικά και τους αγώνες του ομίλου του EURO 2012 ώστε να φτάσει τις 121 συμμετοχές στην Εθνική και να ξεπεράσει έτσι τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Ο Στέλιος Μαλεζάς έχει κληθεί έξι φορές στην Εθνική, αλλά ποτέ δεν έχει αγωνιστεί. Πράγματι, έχει συμβεί πολλές φορές αυτό. Εύχομαι να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα και να βοηθήσω την Εθνική ομάδα την Τρίτη κόντρα στη Ρουμανία" δήλωσε σχετικά ο στόπερ του ΠΑΟΚ.

Την ομάδα των αναπληρωματικών αποτελούσαν οι Καπίνο, Σαλπιγγίδης (ως δεξί μπακ), Χολέμπας, Αβρ.Παπαδόπουλος, Μανιάτογλου (ο μεταφραστής του Σάντος), Κατσουράνης, Φωτάκης, Θεοδωρίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Μήτρογλου. Ο Τζόρβοας προπονήθηκε ατομικά και ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο.

Η Εθνική θα προπονηθεί ξανά στον Άγιο Κοσμά το πρωί της Τρίτης και στη συνέχεια θα πετάξει για το Σεντ Γκάλεν και από εκεί θα μεταβεί με πούλμαν στο Άλταχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...