Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Βουλιαγμένη: Πήρε και το 10ο πρωτάθλημα (Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 5-10)

 Το 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η Βουλιαγμένη, καθώς επικράτησε 10-5 του Ολυμπιακού στο "Π. Καπαγέρωφ" και έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών.

Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους, πήραν διαφορά ασφαλείας από το ημίχρονο (2-5) και έδωσαν τη χαριστική βολή στο τρίτο οκτάλεπτο.
Με την έναρξη της τέταρτης περιόδου η Λιώση έκανε το 10-2, πριν οι "ερυθρόλευκες" σημειώσουν τρία αναπάντητα γκολ και μειώσουν κάπως το μέγεθος της ήττας.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-2, 0-4, 3-1
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δήμου δήλωσε: "Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ήταν χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ μαζί τους. Θέλω να ευχαριστήσω όμως και τους ανθρώπους που μας στήριξαν και μας έλυσαν όλα τα προβλήματα , τη διοίκηση και ιδιαίτερα την πρόεδρο του Ομίλου μας την κυρία Στέλλα Λαζάρου Τίγκα. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε καθαρό μυαλό κι  από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγες μέρες  θα αποφορτιστούμε και μετά θα δούμε για την επόμενη χρονιά".
Πανευτυχής η αρχηγός της ομάδας η Αντιόπη Μελιδώνη τόνισε: "Φέτος το πρωτάθλημα το αξίζαμε και το αποδείξαμε  καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς . Το θέλαμε περισσότερο και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να φτάσουμε στην κατάκτησή του. Η Βουλιαγμένη διαθέτει παίκτριες που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους στα δύσκολα. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Θα το συζητήσω πρώτα με τον προπονητή μου και μετά θα πάρω τις τελικούς αποφάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...