Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τα πριμ της Εθνικής

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν 1,7 εκ. ευρώ, για την ώρα, χρήματα που εξασφάλισαν από την ΕΠΟ χάρη στην πρόκρισή τους στην επόμενη φάση και βάσει της συμφωνίας που είχαν συνάψει με την Ομοσπονδία.


Όπως είχε συμφωνήσει η ομοσπονδία με τους τρεις αρχηγούς της Εθνικής, σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση τα κέρδη θα μοιραστούν δια του δύο. Έτσι κι έγινε λοιπόν, αφού μετά την πρόκριση στους «8» η UEFA έδωσε 2 εκ. ευρώ στην ΕΠΟ, ενώ η νίκη της Εθνικής επί της Ρωσίας εξασφάλισε άλλο ένα εκ. ευρώ, συν 500.000 ευρώ από την ισοπαλία κόντρα στην Πολωνία.

Σύνολο 3,5 εκ. ευρώ, από τα οποία οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν μεταξύ τους τα 1,7 εκ. ευρώ.

Η ΔΗΜΑΡ


Η ΔΗΜΑΡ έστειλε προς,τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο,τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές,τα μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, το παρακάτω τηλεγράφημα:

Σε πολύ δύσκολες στιγμές για τη χώρα και τους πολίτες της η νίκη-πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος επί της Ρωσίας, δίνει χαμόγελο και αισιοδοξία. Θερμά συγχαρητήρια, καλή συνέχεια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνετε και πάλι το καλύτερο δυνατό εκπροσωπώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Πολωνίας. Κάθε επιτυχία.

Τομέας Αθλητισμού της Δημοκρατικής Αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...