Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Κανονικά οι «Τόρο», Νίνης

Χωρίς κανένα πρόβλημα προπονήθηκαν σήμερα οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωτήρης Νίνης δείχνοντας έτοιμοι για την πρεμιέρα του Euro.


O δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού ωστόσο αναμένεται να προφυλαχθεί στο ματς με την Πολωνία, ενώ ο παίκτης της Πάρμα λογικά θα ξεκινήσει.


Την Παρασκευή κόντρα στην οικοδέσποινα Πολωνία, η Εθνική ομάδα ρίχνεται στην μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Από σήμερα η προετοιμασία μπήκε στην τελική ευθεία, με τα νέα από την προπόνηση να είναι πολύ καλά. Ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, κάτι που έκανε και ο Σωτήρης Νίνης. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ωστόσο αναμένεται να προφυλαχθεί και να μην ξεκινήσει το ματς με τους Πολωνούς, σε αντίθεση με τον μεσοεπιθετικό της Πάρμα που λογικά θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα.

Όσον αφορά το δίτερμα ο Πορτογάλος προπονητής ξεκίνησε με τους Χαλκιά (έβαλε και Σηφάκη) κάτω από τα δοκάρια, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, δεξιά τον Τοροσίδη και αριστερά τον Χολέμπας. Στο κέντρο αμυντικά χαφ τους Μανιάτη και Κατσουράνη, τον Καραγκούνη λίγο πιο μπροστά και τους Νίνη, Γκέκα, Σαμαρά στην επιθετική τριπλέτα από δεξιά προς αριστερά.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...