Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μέχρι κι απόσυρση για Γκαρνέτ!

Ο Κέβιν Γκαρνέτ συμπλήρωσε 17 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ και 36 χρόνια ζωής κι οι επιλογές του για τη νέα περίοδο αρχίζουν απ' τους Σέλτικς και τελειώνουν στην αποχώρηση απ' την ενεργό δράση!

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της ομάδος της Βοστόνης, Ντάνι Έιντζ, που τόνισε πως «γνωρίζω πως θέλει να επιστρέψει. Γνωρίζω πόσο του αρέσει η Βοστόνη και το να αγωνίζεται για τον Ντοκ Ρίβερς. Του αρέσουν τα πάντα στην ομάδα και στην πόλη κι ούτω καθεξής. Νομίζω η απόφασή του βρίσκεται ανάμεσα στο "θέλω να παίζω; Ή δε θέλω να παίζω;».

Ο παράγοντας των Σέλτικς επίσης εξήγησε πως «ο "KG" έχει τονίσει επανειλημμένως πως δε θέλει να σταματήσει χωρίς να είναι σημαντικός παίκτης. Δε θέλει να τον φάνε ζωντανό οι νεαροί παίκτες. Και βλέπεις τη θέλησή του να αγωνίζεται. Αλλά την ίδια ώρα δε νομίζω πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάζεται για μία αναμέτρηση. Είναι εξοντωτικό για άτομα σ' αυτή την ηλικία μόνο και μόνο να προετοιμάζονται με 2-3 ώρες θεραπείας, κάνοντας ανοίγματα...».

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...