Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στην Αθήνα εκπρόσωποι της CSCEC για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Στην Αθήνα βρίσκονται εκπρόσωποι του Κινεζικού κατασκευαστικού Κολλοσού, CSCEC, από το βράδυ της Τετάρτης και το μεσημέρι θα γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Γιάννη Βούρο και πιθανότατα εκπρόσωπο της Ερασιτεχνικής.

Tο ενδιαφέρον αυτή τη φορά για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Δημητρέλος, είχε επιβεβαιώσει με δηλώσεις του στο Sport24 τις επαφές αλλά και τα σοβαρά σχέδια που έχουν οι Κινέζοι κατασκευαστές, ενώ είχε αποκαλύψει το ραντεβού που θα έχουν αυτή την εβδομάδα.

Μοναδικό εμπόδιο, ήταν η ακυβερνησία και για την CSCEC. Τελικά, κυβέρνηση έγινε και αμέσως η κατασκευαστική εταιρεία έστειλε εκπρόσωπους προκειμένου να έχουν τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ

Είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας "στην βράση κολλάει το σίδερο". Οι Κινέζοι δεν έχασαν χρόνο και από χθες(20/6) βρίσκονται στην Αθήνα, προκειμένου σήμερα (21/6) να έχουν ραντεβού με την πλευρά της ΑΕΚ.

Δύο θα είναι τα θέματα προς συζήτηση... Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ είτε ως επένδυση, είτε ως χορηγία. Στο στρατόπεδο των Κιτρινόμαυρων (ΠΑΕ-Ερασιτεχνική) υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των επαφών με την CSCEC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...