Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

EURO 2012: Η Τσεχία «πέταξε έξω» την Πολωνία (video)

Με γκολ του Γίρατσεκ στο 72ο λεπτό η Τσεχία επικράτησε 1-0 της Πολωνίας στο Βρότσλαβ και προκρίθηκε στους «8» του Euro 2012.

Οι Τσέχοι που ξεκίνησαν τη διοργάνωση γνωρίζοντας τη συντριβή από τη Ρωσία, στη συνέχεια πέτυχαν δύο νίκες επί των Ελλάδας και Πολωνίας και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά και, μάλιστα, ως πρώτοι του Α΄ ομίλου.

Πιο δυνατά μπήκε στο ματς η Πολωνία, που προσπάθησε να αιφνιδιάσει, χωρίς, όμως, να κάνει την κλασική ευκαιρία. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ ανέβαζε την απόδοσή της, ούτε αυτή, όμως, απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσεχία πήρε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και κράτησε τους Πολωνούς μακριά από την εστία του Τσεχ, όμως η εξέλιξη του αγώνα στη Βαρσοβία υποχρέωσε τους παίκτες του Μίχαλ Μπίλεκ να ανοιχτούν, αφού η ισοπαλία πλέον δεν τους αρκούσε. Στο 72΄ δικαιώθηκαν για την επιμονή τους, καθώς μετά από λάθος των Πολωνών στη μεσαία γραμμή ο Μπάρος τροφοδότησε τον Γίρατσεκ και ο τελευταίος, αφού απέφυγε τον αντίπαλό του πλάσαρε ψύχραιμα τον Τιτόν (1-0).

Η Τσεχία, πλέον, περιμένει να μάθει το όνομα του αντιπάλου της στους «8» (ο δεύτερος του Β΄ ομίλου) για τον προημιτελικό της Βαρσοβίας, στις 21 Ιουνίου.

[www.online-soccer.ru] Czech Republic 1-0 Poland από all-goals
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...