Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΕΚ: Προτάσεις και... notification

Η ΑΕΚ κατέθεσε μέσω του Γκρέταρσον δύο προτάσεις στον Γκερέιρο για να... διαλέξει, ενώ οι Γκούντγιονσεν και Χέλγκασον ενημερώνονται ότι δεν θα πάρουν τα χρήματά τους ούτε την Τετάρτη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον, ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του Ρότζερ Γκερέιρο και του εξήγησε πως η οικονομική κατάσταση της Ένωσης είναι τέτοια που δεν μπορεί να υποστηρίξει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Έτσι λοιπόν, του κατέθεσε δύο συγκεκριμένες προτάσεις. Η πρώτη περιέχει τον διακανονισμό των οφειλών του Βραζιλιάνου άσου και την λύση του συμβολαίου του, και η εναλλακτική την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμη μία χρονιά, όπου σε αυτό το διετές συμβόλαιο θα εμπεριέχονται οι οφειλές με σημαντική μείωση των αποδοχών του. Με λίγα λόγια, κάνοντας ένα είδος... συμψηφισμού!

Η απάντηση από την πλευρά του παίκτη θα έρθει, όπως ενημέρωσε, τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, οι Γκρέταρσον και Δημητρέλος συζήτησαν για τις περιπτώσεις των Γκούντγιονσεν και Χέλγκασον, οι οποίοι έχουν στείλει ένα notification ζητώντας τα χρήματά τους. Η ΠΑΕ, όπως αποφασίστηκε, θα απαντήσει γραπτώς στους δύο Ισλανδούς πως δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να τους καταβληθούν μέχρι Τετάρτη (σήμερα) οι οφειλές τους και θα τους ζητήσουν να κάνουν κι άλλη υπομονή...

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...