Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Β. Μαρινάκης: «Όσοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού, θα μείνουν»

Εκτός από τις ευχές για το 2013, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και δεν έχουν ανανεωθεί ακόμη, μέσω της ομιλίας του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο προπονητήριο του Ρέντη.

«Οι άνθρωποι οι οποίοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας, να είστε σίγουροι ότι θα μείνουν στον Ολυμπιακό. Και τα χρήματα δεν θα είναι αιτία στο να μείνουν ή να φύγουν. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και εδώ μέσα, αλλά και απ’ έξω. Επαναλαμβάνω: Όλοι εμείς -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, που αντιλαμβανόμαστε αυτό το μεγαλείο του Ολυμπιακού, θα είμαστε για πάντα μαζί» τόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο τέλος των όσων είπε σήμερα το μεσημέρι.

«Πολλές φορές είναι καλό» είπε ακόμη ο κ. Μαρινάκης, «ειδικά στους ξένους και τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού να το τονίζουμε αυτό (σ.σ. το μεγαλείο του Ολυμπιακού). Προσωπικά εγώ, που παρακολουθώ τον Ολυμπιακό από μικρή ηλικία, εδώ και 40 χρόνια, όταν μπαίνω στο γήπεδο ή τώρα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, είναι τα θετικά συναισθήματα που νιώθω και το μεγαλείο της ομάδας αυτής, το οποίο αντιλαμβάνομαι, το οποίο είναι ουσιαστικά το πιο σημαντικό για όλους μας. Για τους παίκτες μας, για τους προπονητές, για τον κόσμο. Μέσα στο Καραϊσκάκη και κουρασμένος να είσαι από τη δουλειά σου, νιώθεις δύναμη. Αυτά τα θετικά συναισθήματα μπορείς να τα νιώσεις σε πολύ λίγα μέρη στον κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι στη ομάδα οι οποίοι μπορούν να το εξηγήσουν αυτό στους ποδοσφαιριστές μας. Όπως ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος έχει νιώσει αυτό ακριβώς το πράγμα που περιγράφω. Έχει νικήσει με τον Ολυμπιακό και αυτό μπορεί να το μεταφέρει σε όλους τους παίκτες. Αυτή τη θετική ενέργεια, αυτά τα θετικά συναισθήματα και αυτό το μεγαλείο του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...