Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

11o Τουρνουά Beach Volley Ομίλου Forthnet


Θέαμα και διασκέδαση στο κόκκινο για 11η συνεχή χρονιά, στην καθιερωμένη καλοκαιρινή συνάντηση των Forthnet και Νova στις παραλίες των Χανίων, Θεσσαλονίκης και Αττικής, με αγώνες Beach Volley για Άνδρες, αλλά και Γυναίκες!

Πιστές στο καλοκαιρινό ραντεβού τους, η Forthnet και η Νova διοργανώνουν για τους συνδρομητές και τους φίλους τους, το 11ο Τουρνουά Beach Volley του Ομίλου Forthnet και καλούν τους λάτρεις του αθλήματος να ζήσουν τις πιο δυνατές στιγμές του καλοκαιριού στις παραλίες των Χανίων, της Θεσσαλονίκης και της Αττικής.

Έντονες αναμετρήσεις στην άμμο, happenings, δώρα και πολλές εκπλήξεις περιμένουν και φέτος όλους τους συμμετέχοντες, στο τουρνουά beach volley που διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά ο Όμιλος Forthnet, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Φέτος, για πρώτη φορά, θα γίνουν και αγώνες γυναικείων ομάδων, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη της διασκέδασης και του θεάματος.

To πρόγραμμα των αγώνων του 11ου Τουρνουά Beach Volley του Ομίλου Forthnet έχει ως εξής:
Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.
Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου, στην παραλία των Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη.
Και κλείνει το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Ιουλίου στην παραλία του Σχοινιά Αττικής (Καράβι - Λ. Ποσειδώνος 198, Μαραθώνας).

Η «αυλαία» του τουρνουά σε κάθε πόλη ανοίγει με το τεχνικό meeting και τις κληρώσεις των αγώνων. Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο με παιχνίδια για το κοινό, δώρα, αλλά και πολλή μουσική. Οι νικητές, πέρα από τη χαρά της συμμετοχής, τα τρόπαια και τα μετάλλια, λαμβάνουν και χρηματικά έπαθλα. Το κάθε τουρνουά, ολοκληρώνεται με το εορταστικό πάρτι λήξης.

Το Τουρνουά διεξάγεται σύμφωνα με τους Διεθνείς κανονισμούς Παιδιάς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...