Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Κλώτσησε την ευκαιρία η Σερβία!

Η Σερβία ήθελε νίκη αφού κυνηγούσε την πρόκριση στη φάση των 16, αλλά τελικά η Αυστραλία της έκλεψε τη δόξα! Πήρε μιά νίκη γοήτρου (2-1) και ανάγκασε τους Σέρβους να πάρουν το αεροπλάνο για το Βελιγράδι!

Το ματς στην πόλη Νελσπρουιτ, έγινε ντέρμπι αφού όταν η Αυστραλία προηγήθηκε 2-0 ήθελε ένα ακόμα γκολ για να προκριθεί αυτή! Τελικά, οι Σερβοι μείωσαν, επεδίωξαν την ισοφάριση για να προκριθούν αυτοί, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ζήτησαν ένα πέναλτι σε χέρι του Κάχιλ, ενώ μιά καταπληκτική ευκαιρία στις καθυστερήσεις έχασε και ο Πάντελιτς, όταν μόνος με τον Σβάρτσερ σούταρε άουτ!

Η Αυστραλία σκόραρε στο 69' με τον Κάχιλ και στο 73' με τον Χόλμαν, ενώ οι Σέρβοι μείωσαν στο 84' με τον Πάντελιτς. Να σημειώσουμε, ότι η Σερβία θα μπορούσε να είχε σκοράρει από το α' μέρος, αν οι παίκτες της ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής: Χόρχε Λαριόντα (Ουρουγουάη).

Κίτρινες:  Γουίλκισιρ, Έμερτον - Λούκοβιτς,  Ιβάνοβιτς, Νίνκοβιτς.

Αυστραλία: Σβάρτσερ, Νιλ, Κέιχιλ, Κούλινα, Μποσάμπ, Έμερτον, Γουίλκισιρ (82' Γκαρσία), Κένεντι, Βάλερι (66' Χόλμαν), Κάρνεϊ, Μπρεσιάνο (66' Τσίπερφιλντ).
Σερβία: Στόικοβιτς, Βίντιτς, Ιβάνοβιτς, Στάνκοβιτς, Λούκιβιτς, Γιοβάνοβιτς, Ζίγκιτς (67' Πάντελιτς), Ομπράντοβιτς, Κράσιτς (62' Τόσιτς), Νίνκοβιτς, Κουζμάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...