Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Παράνομο στοίχημα με «βιτρίνα» βίντεο κλάμπ στην Άσσηρο

Βίντεο κλαμπ στην Άσσηρο έκρυβε παράνομο τζόγο. Ο 26χρονος ιδιοκτήτης του όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, που πληροφορήθηκαν ότι το κατάστημα λειτουργούσε πιο πολύ ως πρακτορείο στοιχημάτων, παρά ενοικίαζε ταινίες.
Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι "ο καταστηματάρχης είχε οργανώσει και διενεργούσε στο κατάστημα παράνομο στοίχημα, που αφορούσε ποδοσφαιρικούς αγώνες του τρέχοντος παγκοσμίου κυπέλλου, υποκαθιστώντας τα νόμιμα πρακτορεία του ΟΠΑΠ". Για τη διενέργεια του στοιχήματος, όπως κατηγορείται, είχε δημιουργήσει λογαριασμό σε σχετική ιστοσελίδα και εγκατέστησε στο κατάστημα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο.
Μέσα στο βίντεο κλαμπ βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ένας εκτυπωτής, έντυπο με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου και τις αποδόσεις τους, μια απόδειξη όπου αναγράφονταν το ιστορικό παράνομου στοιχήματος συνολικού ποσού 98,44 ευρώ και δύο σελίδες με το ιστορικό στοιχήματος συνολικού ποσού 4635 ευρώ. Εντοπίστηκαν επίσης, τυπωμένα τα στοιχεία λογαριασμού που δημιούργησε ο 26χρονος στην ιστοσελίδα, ο οποίος εξυπηρετούνταν με καθημερινή κίνηση χρηματικών ποσών μέσω χρεωστικής κάρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...