Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Νέα επιστολή Βαρδινογιάννη προς Βγενόπουλο

Με νέα επιστολή απάντησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη σημερινή ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου αναφορικά με την πρόθεσή του για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού.
Και σε αυτή ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού εμφανίζεται άκρως αιχμηρός απέναντι στον μεγαλομέτοχο της MIG, τονίζοντας με νόημα σε υστερόγραφο, πως «Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις».
Αναλυτικά η επιστολή:
«Ανδρέα,
Η άρνηση σου να προχωρήσεις ακόμα και σε αρχική προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού δεν με εξέπληξε.
Βασικό στοιχείο μιας αγοραπωλησίας, είναι η ύπαρξη πρόθυμων αγοραστών και πωλητών. Στην χθεσινή μου επιστολή ξεκαθάρισα ότι είμαι πρόθυμος πωλητής, εφόσον έχεις τη βούληση αλλά και τα χρήματα να αγοράσεις το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, χωρίς μάλιστα να θέσω κανέναν όρο. Ο χρονικός περιορισμός που έβαλα οφείλεται στην ανάγκη διασφάλισης της σταθερότητας της ομάδας.
Από την σημερινή σου τοποθέτηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι πρόθυμος αγοραστής. Αντί να απαντήσεις, με μια συγκεκριμένη προσφορά επέλεξες τις υπεκφυγές. Η στάση σου αυτή καθώς και οι αλληλοαντικρουόμενες τοποθετήσεις σου δεν σε καθιστούν αξιόπιστο συνομιλητή.
Για μία ακόμη φορά θολώνεις το τοπίο και δημιουργείς ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Θεωρώ την αποχώρηση σου (τέταρτη αν θυμάμαι καλά) προσχηματική. Όσο για τα ευχολόγια για την επιτυχία της ομάδας, το μέλλον θα δείξει.
Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε.
Με τιμή, Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης
ΥΓ Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...