Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε στους Θρακομακεδόνες η ΑΕΚ, εν όψει της νέας σεζόν. Αισιόδοξος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που ζήτησε σκληρή δουλειά προκειμένου να αποφευχθούν τα περσινά.
Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει η περσινή χρονιά θέλουν όλοι στην Ένωση. Νέα σεζόν, νέα σχέδια, νέοι στόχοι και όλοι ευελπιστούν σε ένα καλύτερο αύριο. Παίκτες και τεχνική ηγεσία συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στους Θρακομακεδόνες, με τον Σέρβο τεχνικό να εκφράζει τη σιγουριά του ότι όλα θα πάνε καλά. Με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές που θα οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.
«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική χρονιά από την περσινή. Οι στόχοι μας είναι αυτοί που υπάρχουν κάθε χρονιά. Και στην προετοιμασία και στη συνέχεια πρέπει να είμαστε όλοι αυτοί που πρέπει. Η φανέλα είναι βαριά. Αυτό που θέλω εγώ είναι όλοι μαζί να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Ο καθένας να δίνει περισσότερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπάγεβιτς.
Ο Σέρβος ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά θέματα, που αποδεικνύονται ιδιαίτερα φλέγοντα για την ομάδα, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες. «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Να προχωρήσουμε χωρίς βιασύνη και τέλος Αυγούστου θα δούμε τι είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Αυτό που θέλω εγώ είναι όλοι μαζί να πιστεύουμε στον εαυτό μας».
Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δήλωσε από την πλευρά του: «Ξεκινάμε μια καινούρια προσπάθεια. Εύχομαι να έχουμε υγεία, σωματική και ψυχική και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Ελπίζω πως θα γίνουν κι άλλες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να χτίσουμε μια καλή ομάδα, ικανή να πρωταγωνιστήσει».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...