Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο Σαρκοζί σε συνάντηση εργασίας για την εθνική!


 Η πολιτική ηγεσία της Γαλλίας θα ασχοληθεί με όσα συνέβησαν στην τελική φάση του Μουντιάλ και είχαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό  της Εθνικής ομάδας από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της χώρας, Νικολά Σαρκοζί, θα προεδρεύσει αύριο το απόγευμα σε μια «συνάντηση εργασίας» στο Παρίσι, στην οποία θα μετέχουν επίσης, ο πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν, η υπουργός Αθλητισμού, Ροσελίν Μπασελό, και η υφυπουργός Αθλητισμού, Ραμά Γιαντέ. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Λικ Σατέλ, ο κ. Σαρκοζί αναφέρθηκε στο θέμα της Εθνικής, στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, εκφράζοντας την επιθυμία «οι αποφάσεις να ληφθούν  ήσυχα, με απόσταση από τα γεγονότα».

    Επίσης, αύριο το πρωί ο Γάλλος πρόεδρος θα δεχθεί «ύστερα από απαίτησή του» τον Τιερί Ανρί στα Ηλύσια Πεδία. Την είδηση γνωστοποίησε το προεδρικό μέγαρο, επιβεβαιώνοντας σχετική πληροφορία που μετέδωσε σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός «RMC». Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Ανρι  «κάλεσε τον πρόεδρο από τη Νότια Αφρική για να του πει ότι «επιθυμεί να τον δει με την επιστροφή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...