Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΕΚ έφερε Ισλανδό στόπερ και πάει για τον Ισπανό Μίτσελ

Ο Ισλανδός στόπερ Γιον Φιόλουσον
Στην Αθήνα βρίσκεται για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Γιον Φιόλουσον, ενώ είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διήμερο να αποκτηθεί από την Μπέρμιγχαμ με τη μορφή δανεισμού ο 25χρονος Ισπανός χαφ Μίτσελ. Η ΑΕΚ διέψευσε το βράδυ ότι ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού.

Ο Φιόλουσον είναι 21χρονος Ισλανδός στόπερ της Φραμ, επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων, με τέσσερις συμμετοχές στην Ανδρών. Ο Άρναρ Γκρέταρσον εισηγήθηκε την απόκτηση του με “κλειστά μάτια”, αλλά τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Χιμένεθ που από τη Δευτέρα θα δει στα Σπάτα σε προπονήσεις τον υψηλόσωμο αμυντικό. Αν αποκτηθεί, θα πρέπει η ΑΕΚ να δώσει περίπου 150.000 ευρώ στη Φραμ.
Με τον Μίτσελ, οι επαφές βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο. Η Μπέρμιγχαμ πλήρωσε πέρσι τον Γενάρη 3 εκατομμύρια λίρες στη Σπόρτινγκ Χιχόν για να τον αποκτήσει, αλλά ο 25χρονος Ισπανός αμυντικός χαφ δεν μπόρεσε να καθιερωθεί και φέτος μετράει μονάχα 3 συμμετοχές στο Λιγκ Καπ. Ο αγγλικός σύλλογος θέλει να τον δώσει δανεικό, ο Χιμένεθ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για την αξία του και μέχρι την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν θα επιτευχθεί συμφωνία για τον δανεισμό του.

Για τον Γιώργο Γεωργιάδη η ΑΕΚ διέψευσε το βράδυ ότι ενδιαφέρεται. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι έγινε ήδη μια πρώτη κρούση με πρόταση 350.000 ευρώ συν δυο παίκτες, που απορρίφθηκε από τον Πανσερραϊκό. Η διάψευση της ΑΕΚ εκτιμάται πως είναι περισσότερο μια κίνηση τακτικής.  enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...