Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Α2 θέλει η ΚΑΕ ΑΕΚ

Δήλωση συμμετοχής στην Α2 κατέθεσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης ήθελε την ομάδα στη Β' Εθνική, προκειμένου να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος των χρεών της.
Ο εξουσιοδοτημένος για τις τύχες του συλλόγου από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Γιάννη Φιλλίπου, Μπάμπης Καραμανλής, εξήγησε το σκεπτικό της απόφασής του με εκτενή επιστολή.
Αναλυτικά αυτή:
«Μετά τη συνεχόμενη άρνηση του μεγαλομετόχου να συζητήσει εμπλοκή του σε οποιαδήποτε λύση για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΑΕΚ βρέθηκα την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της ερασιτεχνικής και συζήτησα με το προεδρείο της, που κατέχει το 10% της ΚΑΕ και είναι ο θεματοφύλακας της ιστορίας της, για την επόμενη μέρα της αγαπημένης ομάδας μας.

Στη συνάντηση αυτή, λοιπόν, αφού ανέλυσα τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ, πρότεινα να δηλωθεί η ομάδα στην Α2 προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει αμέσως στην Α1 στην περίπτωση που κάποια ΚΑΕ μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΑΑ. Ακόμα κι αν η ομάδα μείνει στην Α2, πολύ πιο εύκολα μπορεί να ανέβει στην Α1 διότι πολλοί παίκτες έχουν κίνητρο να αγωνιστούν στην ομάδα της ΑΕΚ λόγω της ιστορίας της, όπως άλλωστε έχουν δηλώσει οι περισσότεροι παίκτες της.
Επίσης θα είναι μια έντιμη και ηθική για τους πιστωτές της ομάδας οι οποίοι δεν θα απολέσουν τα χρήματά τους αλλά θα περιμένουν την επάνοδο της ομάδας στην Α1 ώστε να κάνουν μια νέα ρύθμιση.

Ζήτησα ως φίλαθλος προχθές και ως πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ και αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής την προηγούμενη θητεία να διορίσει η ερασιτεχνική διοίκηση Πρωτοδικείου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να σώσουμε την ομάδα και να μην την αφήσουμε να πέσει στην Β' εθνική. Πάνω σε αυτό το θέμα ανέλυσα με την εμπειρία μου στο χώρο ότι θα χρειαστούν πολλά χρήματα στην Β' εθνική και την Α2 για να ανέβει ξανά η ομάδα στη φυσική της θέση που είναι η Α1.

Η θέση της ερασιτεχνικής ήταν κάθετη και ομόφωνη: Μου είπαν δηλαδή, ότι η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί στη Β' εθνική χωρίς χρέη. Νιώθοντας την ευθύνη να μην χαθεί η τελευταία προθεσμία συμμετοχής της ομάδας στην Α2 δήλωσα σήμερα συμμετοχή έχοντας το βάρος τριών χρόνων προσπάθειας να μην πέσει η Βασίλισσα στην Β'.

Θέλω να καλέσω σήμερα σε μια τελευταία προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανή την Βασίλισσα μας, όλους τους οργανωμένους και "ανοργάνωτους" φίλους και όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά. Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν θέλω να είμαι ξανά πρόεδρος, δεν θέλω με τίποτα την καρέκλα του προέδρου, αλλά θα βοηθήσω με όλους μου τις δυνάμεις το οποιοδήποτε σχήμα και οποιοδήποτε άνθρωπο μπει μπροστά για να βοηθήσει τη Βασίλισσα.

Αφιερώνω την ύστατη προσπάθεια σωτηρία με τη δήλωση συμμετοχή στο πρωτάθλημα στον Λευτέρη από την Χαλκίδα, τον Τάσο και τον Γιώργο από τον Πειραιά, που ήταν δίπλα μου μετά το συμβούλιο της Τετάρτης όπως άλλωστε ήταν όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά τον Δημήτρη γιατί αυτό που έμαθα τόσα χρόνια μέσα στην οικογένεια είναι ότι οι αγώνες και οι μάχες δεν κερδίζονται στην ασφάλεια του καναπέ και στην υψηλή κριτική από τα "λάπτοπς".

Έχουμε μεγάλο αγώνα, λοιπόν, φίλοι μου και ο αγώνας έχει κωδικό όνομα: "Να σώσουμε τη Βασίλισσά μας"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...