Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Νίκη- θησαυρός για τον ΠΑΟΚ στη Νορβηγία

Paok fans in Toumba.Image via WikipediaΤην πρόκρισή του στοα play off του Europa League σφράγισε ο ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι του με τη Βαλερένγκα, καθώς επικράτησε των Νορβηγών στο Όσλο με 2-0.


Η διπλή τρομοκρατική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συμπολίτες τους, είχε επηρεάσει εμφανώς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλάθλους της Βαλερένγκα, οι οποίοι έξι μέρες μετά το μακελειό έδειξαν να μην έχουν διάθεση για μπάλα.


Ο δικέφαλος έκανε απλώς το καθήκον του στον αγωνιστικό χώρο και με μια μεστή εμφάνιση, εξασφάλισε πρώτα ότι δεν απειλούταν στα μετόπισθεν και στη συνέχεια βγήκε μπροστά για να πετύχει τα γκολ που θα τους έδιναν τη νίκη.


Ο Βιεϊρίνια μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Λαζάρ αποτελούσαν δίδυμο φωτιά στην επίθεση του ΠΑΟΚ και αφού δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στις φάσεις που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης, εν τεέλι έκαμψαν την αντίσταση των γηπεδούχων στο 71'.

Ο Ρουμάνος, ο οποίος λίγες μόλις μέρες νωρίτερα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, με εξαιρετική ενέργεια πέρασε δυο παίκτες από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έκοψε για τον Πορτογάλο, που με πλασέ νίκησε τον πορτιέρο της Βαλερένγκα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.


Το γκολ γκρέμισε και τις τελευταίες αντιστάσεις των Νορβηγών και έτσι στα εναπομείναντα λεπτά μόνο ο ΠΑΟΚ έκανε παιχνίδι. Στο 90' ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα για τους παίκτες του Λάζλο Μπόλονι, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ, δίνοντας της από τώρα το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...