Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Κολύμβηση : Εκτός τελικού ο Γρηγοριάδης

SwimmingImage by Vte.Moncho via Flickr Η 2η ημέρα των αγώνων κολύμβησης του 14ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Σανγκάη, ενώ άρχισε καλά, δεν είχε και την ανάλογη συνέχεια, καθώς ο Άρης Γρηγοριάδης κολύμπησε στον ημιτελικό των 100μ. ύπτιο των ανδρών, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον αυριανό τελικό του αγωνίσματος, καθώς έμεινε στη 16η θέση με 54.22.

    Ο Έλληνας κολυμβητής μετά το τέλος της κούρσας, δήλωσε ότι αισθανόταν κουρασμένος από τον πρωινό προκριματικό: «Αισθανόμουν κουρασμένος από το πρωί. Πήγα καλύτερα σαν χρόνο από τον προκριματικό, αλλά ήθελα να κάνω ένα χρόνο κάτω από 53.70, για να μπορέσω να μπω στον τελικό. Δεν μπόρεσα, αλλά έχω ακόμη το 50άρι το Σάββατο και ελπίζω να πάω καλύτερα» δήλωσε μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού που πήρε μέρος.

    Όσον αφορά τους αντιπάλους του, ο Έλληνας κολυμβητής δήλωσε: «Δεν ήταν πολύ γρήγορο όσον αφορά την οκτάδα. Ξεχώρισαν κάποιοι μεμονωμένοι που πέτυχαν καλούς χρόνους, αλλά συνολικά δεν την χαρακτηρίζαμε γρήγορη κούρσα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...