Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Φανη-κε πρόκριση για Αϊντραχτ!

Με δύο γκολ του Φάνη Γκέκα στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Χάλεσερ και πήρε το «εισιτήριο» για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο Γκέκας, που ξεκίνησε ως βασικός, «βρήκε δίχτυα» στο 85ο λεπτό με πέναλτι και στο 90ο.

Εκτός του Γκέκα, σκόρερ χρίστηκε και ο Θάνος Πέτσος, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία. Ο ομογενής άσος σκόραρε στο 50`, βάζοντας το «κερασάκι» στην άνετη εκτός έδρας νίκη-πρόκριση της Καϊζερσλάουτερν με 3-0 επί της Ντιναμό Δρέσδης. Το σκορ για τους νικητές είχε ανοίξει ο Ιλίσεβιτς (18`), ενώ στο 23` σκόραρε ο Τίφερτ.

Εκτός συνέχειας έμεινε η Βέρντερ Βρέμης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (ήταν στην αρχική 11άδα, δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 46`), αφού γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Χέιντενχαϊμ. Αν και η ομάδα της Βρέμης προηγήθηκε με 1-0, δέχθηκε δύο τέρματα σε διάστημα δύο λεπτών (Σάουτερ 57`, Σνάτερερ 59`) με αποτέλεσμα να πει «αντίο» πρόωρα στη διοργάνωση.

Στη βασική 11άδα της Ντούισμπουργκ ξεκίνησε ο Πλιάτσικας, ο οποίος μαζί με την ομάδα του πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση χάρη στο 2-0 επί της Μπάμπελσμπεργκ.
exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...