Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΠΑΟ: Εξάστερος ο Πατ

Εκτός από τον Νικ, ο Εξάστερος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει στο ρόστερ του και τον Πατ Καλάθη που τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνία με τον Στράτο Περπέρογλου και εν αναμονή της απάντησης του Ρομέιν Σάτο, ο Παναθηναϊκός προχωράει τις κινήσεις για την ενίσχυσή του. Ο πρώτος στην λίστα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και του Δημήτρη Ιτούδη, ήταν ο Πατ Καλάθης, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα από το να φορέσει και επίσημα τη φανέλα με τα έξι αστέρια.

Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» είχαν ευτυχή κατάληξη, όπως αναμενόταν άλλωστε, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης. Έτσι, οι «πράσινοι» κάλυψαν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Αντώνη Φώτση για την Ιταλία με την απόκτηση του Πατ Καλάθη, που θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να παίξει στην ίδια ομάδα, μαζί με τον αδελφό του Νικ.

Μετά την ολοκλήρωση και αυτής της υπόθεσης, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα κινηθούν για να τελειώσει και αυτή του Τζέιμς Γουάιτ της Ιταλικής Σάσαρι... Ήδη οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και όπως όλα δείχνουν και ο πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος θα ντυθεί στα πράσινα...

www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...