Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

«Πράσινος» ο Ζεκά

Ο μάνατζερ του Ζεκά επιβεβαίωσε στο Leoforos.gr τη συμφωνία για τον 22χρονο μέσο και αποκάλυψε πότε έρχεται στην Αθήνα.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν πλέον για την ανακοίνωση και της τέταρτης μεταγραφής του Παναθηναϊκού για εφέτος. Ο λόγος φυσικά για τον Ζεκά της Βιτόρια Σετουμπάλ, ο οποίος θα είναι το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, αποτελώντας ακόμη μία προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Η συμφωνία μεταξύ των «πράσινων» και των Πορτογάλων ουσιαστικά είχε τελειώσει από την Παρασκευή, αλλά υπήρχαν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν, όπως για παράδειγμα το ποσοστό μεταπώλησης,= που θα είχε η Βιτόρια. Τη Δευτέρα ξεπεράστηκε και αυτό το μικροεμπόδιο και πλέον τις επόμενες ημέρες ο 22χρονος μέσος αναμένεται στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Αυτό αναμένεται να γίνει πιθανότατα την Πέμπτη, καθώς από την Τρίτη το πρωί τόσο ο Δημήτρης Γόντικας, όσο και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται στη Δανία για το παιχνίδι της 3ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με την Οντένσε.

Τη συμφωνία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Leoforos.gr και ο μάνατζερ του Ζεκά, Κάρλος Γκονσάλβες: «Ναι είναι αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Σετουμπάλ και πλέον απομένει ένα τυπικό θέμα, που θα κλείσει τις επόμενες ώρες, μεταξύ του Ζεκά και της ελληνικής ομάδας», τόνισε αρχικά, ενώ στην ερώτηση για το πότε αναμένεται στην Αθήνα, ο 22χρονος μέσος, απάντησε: «Πριν από το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείεται. Το πιο πιθανό είναι την Πέμπτη».


www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...