Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

«Δύσκολα στο ΟΑΚΑ»

Ο Χένρικ Κλάουσεν ελπίζει σε πρόκριση, αλλά όπως δηλώνει στο Leoforos.gr τα πράγματα στην Αθήνα θα είναι δύσκολα για την Οντένσε.

Στην Δανία ο Παναθηναϊκός πως ήταν καλύτερη ομάδα από την Οντένσε και αν πρόσεχε στο τέλος θα είχε «καθαρίσει» ήδη την πρόκριση. Ο προπονητής της Οντένσε Χένρικ Κλάουσεν μιλώντας στο Leoforos.gr τόνισε πως από την αρχή οι «πράσινοι» ήταν το φαβορί για την πρόκριση και πλέον η ομάδα του θα προσπαθήσει να διεκδικήσει όσες ελπίδες της απομένουν στο ΟΑΚΑ.


Ο 40χρονος τεχνικός, θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο και δεν στηρίζεται μόνο στους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει, αλλά στο σύνολο. Πάντως, ο Κλάουσεν ξέρει ότι η Οντένσε θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στην Αθήνα και πάνω απ΄ όλα να μην επηρεαστεί από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Το 1-1 την Τετάρτη έδωσε στον Παναθηναϊκό το αποτέλεσμα που ήθελε. Εσείς τι προσέξατε περισσότερο από την απόδοση των «πράσινων»;

«Φάνηκε γιατί ο Παναθηναϊκό ήταν το φαβορί. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλους παίκτες και ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Το κέντρο του Παναθηναϊκού ήταν καλό και ο Νίνης δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο κάποια προβλήματα. Εμείς είχαμε στην αρχή κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός να ανοίξει το σκορ. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά η ποιότητα του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που μίλησε, τη στιγμή μάλιστα που ακόμα δεν έχει δέσει ως ομάδα καθώς δεν είχε μέχρι την Τετάρτη επίσημα ματς».

Τώρα η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα, κάτι που δίνει το αβαντάζ στον Παναθηναϊκό...

«Η ρεβάνς στην Αθήνα θα είναι δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός μετά από την ισοπαλία είναι το απόλυτο φαβορί, όμως θα παίξουμε για όσες ελπίδες έχουμε. Αν σκοράρουμε πρώτοι νομίζω πως θα έχουμε πολλές πιθανότητες για την ανατροπή, όμως το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βάλουμε γκολ διαφορετικά θα αποκλειστούμε».

Το γεγονός πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά ματς δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα δεν θα είναι ένα ακόμα εμπόδιο για την ομάδα σας;

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της έδρας με τον κόσμο του να δημιουργεί δυνατή ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω αν θα γεμίσει το γήπεδο, ίσως να έχει 30 με 40.0000 κόσμο, ωστόσο θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο σκοπό μας καθώς πάντα η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερη. Εμείς ως ομάδα έχουμε εμπειρία από μεγάλα γήπεδα και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ελπίζω να μη μας επηρεάσει ο κόσμος».

O Σεμπάστιαν Λέτο ήταν ο σκόρερ του Παναθηναϊκού και δημιούργησε πολλά προβλήματα, θα τον αντιμετωπίσετε διαφορετικά στην ρεβάνς;

«Ο Λέτο έκανε καλό παιχνίδι και είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ωστόσο το σύνολο του Παναθηναϊκού είναι πολύ δυνατό και εκτός από τον Λέτο όλη η μεσαία γραμμή και η επίθεση δημιούργησε προβλήματα στην άμυνά μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάποια ευκαιρία γι΄ αυτό δίνουμε προσοχή σε όλη την ομάδα».

Θα δούμε μία διαφορετική Οντένσε στο ΟΑΚΑ με τις επιστροφές των τραυματιών;

«Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τους τραυματίες. Κάνουμε προσπάθειες να καταφέρει τελικά ο Σκούμπο να αγωνιστεί. Θα δούμε αυτές τις ημέρες πως θα πάει η κατάσταση των παικτών που λείπουν. Ο Τραορέ, όμως αναμένεται να παίξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...