Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΑΕΚ: Αφλογιστία και αμυντικά κενά (1-1)

Την τρίτη της συνεχόμενη φιλική ισοπαλία στη Σλοβενία πήρε η ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» με σαφή αμυντικά κενά και πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, έφερε 1-1 με τη σερβική Ραντ, την ομάδα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Σέρβοι βγήκαν πολλές φορές μπροστά στον Αραμπατζή, καθώς οι Μάκος και Γκέντσογλου ήταν μετριότατοι στο κέντρο, ενώ ο Δέλλας δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Από δικό του παιδαριώδες λάθος άλλωστε προήλθε το 1-0 των Σέρβων, με τον Στόικοβιτς.

Τα θετικά που θα κρατήσει ο Χιμένεθ είναι η παρουσία του Μπέλεκ, που ισοφάρισε μετά από σέντρα ακριβείας του Καράμπελα, και ο Εγγλέζου. Ο νεαρός αριστερός μπακ εντυπωσίασε με το ουσιαστικό του παιχνίδι και απέδειξε γιατί ο Χιμένεθ δεν ψάχνει άλλο πλάγιο οπισθοφύλακα.

Η σύνθεση της AEK: Αραμπατζής, Γεωργέας (52' Κοντοές), Καράμπελας (43' Εγγλέζου), Δέλλας (62' Χέλγκασον), Μανωλάς (74' Αγκιριμπά), Μάκος (52' Καφές), Γκέντσογλου (74' Κατσέτης), Γκούντγιονσεν (52' Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος (57' Λεονάρντο), Χοσέ Κάρλος (66' Κλωναρίδης), Μπέλεκ (57' Νικόλτσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...