Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Σε ρυθμούς Πενιαρόλ ο Άρης

Σε ρυθμούς Πενιαρόλ κινείται τις τελευταίες ώρες ο Αρης ο οποίος περιμένει τη διεξαγωγή του μεγάλου αυτού φιλικού παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αποστολή της ομάδας θρύλου της Ουρουγουάης, φτάνει στις 7 το βράδυ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και ακολούθως θα κατευθυνθεί στο γήπεδο των κιτρίνων, προκειμένου να προπονηθεί χαλαρά, κάνοντας μια πρώτη επαφή με τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Ηδη εκείνη την ώρα θα τελειώνει τη δική του προπόνηση το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη ο οποίος προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του τη σπουδαιότητα τέτοιων σημαντικών φιλικών παιχνιδιών.

Από τη δική τους πλευρά οι φίλαθλοι του Αρη ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ραντεβού της Τρίτης, καθώς παρά το ότι βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού, όλα δείχνουν πως το «Βικελίδης» θα γεμίσει στα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας μπροστά στο κοινό της. Μάλιστα αρκετοί παρομοιάζουν το εν λόγω ματς με εκείνο της 5ης Αυγούστου του 2009 κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς, όταν και πάλι είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στη κιτρινόμαυρη έδρα.

Από αγωνιστικής σκοπιάς ο αγώνας με την Πενιαρόλ θα βοηθήσει τον Τσιώλη να σχηματοποιήσει άποψη σε συνθήκες (ουσιαστικά πρωταθλήματος) και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο μυαλό του, ενόψει του ταξιδιού στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο στάδιο της φετινής προετοιμασίας, διανθισμένο από τρεις φιλικές αναμετρήσεις.

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Μιχάλης Σηφάκης (αν και το οριστικό ΟΚ αναμένεται να το πάρει μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης), όπως και ο Σάκης Πρίττας ο οποίος ακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...