Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Επιστρέφει ο ΟΦΗ

Ψυχωμένος ο ΟΦΗ έμεινε όρθιος απέναντι στον Λεβαδειακό και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Νέα Σμύρνη η οποία του διατήρησε το προβάδισμα των τριών πόντων από τους Βοιωτούς και εφόσον νικήσει το Σάββατο την ελλιπέστατη Δόξα θα πανηγυρίσει τη επιστροφή του στην Super League.

Έτοιμος για την επιστροφή του στα σαλόνια της Super League είναι ο ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα αρκετά ψυχωμένη απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Λεβαδειακό στην Νέα Σμύρνη έπειτα από ματς γκραν – γκινιόλ διατηρώντας την διαφορά των τριών πόντων, που τον χωρίζει από τους Βοιωτούς για την κατάληξη της πρώτης θέσης των πλέι – οφ.

Σε περίπτωση κατά την οποία ο ΟΦΗ επικρατήσει της ελλιπέστατης Δόξας το ερχόμενο Σάββατο θα πετύχει την επιστροφή του στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία μετά από προσμονή δύο χρόνων.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 23' με τον Ουκάρ, προϊόν όμορφη ςσυνεργασάις του Γάλλου μέσου με τον Καλαϊτζιτς, αλλά ο Λεβαδειακός έφτασε στην ισοφάριση στο 36' με εύστοχο πέναλτι του Ζουρούδη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκει στον Λεβαδειακό ότανσ το 63' το σουτ του Ζουρούδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Ρόβας (71' Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (56' Κατσικογιάννης), Βερόν, Ουκάρ (80' Ζαχαράκης), Παπουλής, Καμπάνταης.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (64' Ντιμπαλά), Ναπολεόνι, Μπεγκόνια (79' Ταραλίδης), Πόποβιτς, Ζουρούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...