Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ανακοινώνεται ο Μανωλάς - Κινείται για Ρουίς ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν αναμένεται να βιαστούν για να ολοκληρώσουν το φετινό τους ρόστερ αφού ο Ζαρντίμ θέλει να δει πρώτα όλους τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα και μετά να καταλήξει στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση. Στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή είναι ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Άλαν Ρουίς.


Ο 19χρονος Αργεντινός δεν προορίζεται για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά για την ομάδα νέων. Είναι μία επένδυση για το μέλλον που βέβαια θα στοιχίσει αρκετά στους "ερυθρόλευκους".

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα αφού πρώτα πάει στην Ιταλία για να συζητήσει με την Πεσκάρα.

Το ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του μεσοεπιθετικού της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Κώστα Μανωλά ενώ στα υπόλοιπα μέτωπα υπάρχει στασιμότητα αφού ο Ζαρντίμ θέλει πρώτα να δει τους παίκτες που ανήκουν ήδη στην ομάδα και μετά να καταλήξει στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...