Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Άρης - Ρόμα 1-2 (video)


Ο Άρης προηγήθηκε με την γκολάρα του Ουντότζι, αλλά η Ρόμα έκανε ανατροπή με τα τέρματα των Οσβάλντο και Μπράντλεϊ, έτσι έφυγε νικήτρια με 2-1 από το "Κλεάνθης Βικελίδης". 

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν αρχηγός της Ρόμα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μπήκε στο ματς ο Φραντσέσκο Τότι και πήρε το περιβραχιόνιο.

Ο Νικολάς Μπουρντίσο ισοφάρισε στο 70' σε 1-1, ενώ στο 80' από σέντρα του Μπαλτζαρέτι ο Μπράντλεϊ ολοκλήρωσε ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Στο γήπεδο ο Ανδρέας Τάτος

Ένα παιχνίδι πάντως που χαρακτηρίστηκε από την παρουσία του Ανδρέα Τάτου που γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" από τους φιλάθλους του Άρη λίγο πριν από την σέντρα.

Ο 23χρονος διεθνής μέσος που είχε πάρει το ΟΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον δανεισμό του στον Άρη το μεσημέρι κι αφού ουσιαστικά είχε συμφωνήσει από χθες το βράδυ με την πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, σε συνάντηση που είχε μαζί στην Αθήνα παρουσία του εκπροσώπου του Κίμωνα Κοκορόγιαννη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου έδειξε καλά στοιχεία για το στάδιο της προετοιμασίας όπου βρίσκεται κι ενώ δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί το ρόστερ της αφού απομένει σίγουρα η απάντηση ενός Ευρωπαίου επιτελικού μέσου και η εξέλιξη στο σίριαλ του Γιώργου Σαρρή του Εργοτέλη.

Ο Ουντότζι παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας δεν άργησε να δέσει με τους υπόλοιπους έχοντας για ατού του ότι γνωρίζει την φιλοσοφία του Σερραίου τεχνικού από την περσινή τους συνεργασία στον Πλατανιά Χανίων.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο Άρης με την ώθηση των φιλάθλων του έδειξε να πατάει καλύτερα από την Ρόμα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουντότζι.

Ακολούθως η Ρόμα πήρε χώρο αλλά δεν μπόρεσε βρει το γκολ της ισοφάρισης παρά τις προσπάθειες του Μάρκο Μποριέλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στην είσοδο του Τότι, ο Διούδης στην τελευταία του επέμβαση στο παιχνίδι αν και εξ επαφής στο 54' αρνήθηκε την ισοφάριση στην κεφαλιά του Μαρκίνιο. Από εκεί και πέρα όμως οι συνεχόμενες αλλαγές του Χατζηνικολάου επέτρεψαν στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία να κερδίσει μέτρα και να γίνει απειλητική.

Μία πίεση που είχε σαν αποτέλεσμα εκτός από το να κερδίσει χώρο να σκοράρει και δύο φορές. Με τον Μπουρντίσο στο 70' μετά από το κόρνερ του Ταντέι και στο 80' από την προβολή του Μπράντλεϊ μετά την σέντρα του Μπαρτζαρέτι από τα αριστερά.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος, Σταυρόπουλος, Ουντότζι, Τριανταφυλλάκος, Μανιάς.

ΡΟΜΑ: Σκορούπσκι, Τοροσίδης (63' Ζέβντα), Μπενάτια (63' Μπουρντίσο), Καστάν (46' Ρομανιόλι), Ντοντό (63' Μπαλτζαρέτι), Πιάνιτς (46' Μπράντλεϊ), Στρόουτμαν (63' Βέρε), Μαρκίνιο (63' Ταντέι), Λαμέλα (46' Τότι), Καρπάρι (46' Ταγιό), Μποριέλο (63' Οσβάλντο).
Η γκολάρα του Ουντότζι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...