Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η αποστολή του ΠΑΟΚ με Μέταλιστ

Ποιους 18 ποδοσφαιριστές θα έχει ο Χουμπ Στέφενς στον αγώνα με την ουκρανική ομάδα. Τι περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση της Κυριακής (28/7)

Αναυτικά η αποστολή: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο,Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς, Γεωργιάδης, Λούκας, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ

Εκτός Γκαρσία, Κάτσε και Σπυρόπουλος

Ο Χουμπ Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τους Γκαρσία, Κάτσε, Σπυρόπουλο, αλλά και τους Γιακουμή, Γιάννου, Δεληγιαννίδης, Λόπεθ, Πέλκας, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Πόποβιτς.Βέβαια, δεν αποτελεί εντύπωση του "κόψιμο" του Λόπεθ, καθώς ο Ισπανός με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στα δάχτυλα έχασε πολλές προπονήσεις.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση που διεξήχθη το πρωί στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα δεν ήταν υψηλής έντασης, δεδομένου ότι επρόκειτο για την προτελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τη Μέταλιστ. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε μίνι τουρνουά 6 εναντίον 6 και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Πριν αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...