Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Χοφενχάιμ

Την ήττα με 4-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Χοφενχάιμ, στο δεύτερο φιλικό αγώνα του επί γερμανικού εδάφους κι ενώ είχε προηγηθεί πριν από δύο ημέρες το 0-0 με τη Στουτγκάρδη, που συνοδεύτηκε από αρκετά καλή εμφάνιση.

Με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν προβληματική εικόνα και είχαν πολλά κενά στην άμυνα, κάτι που ως ένα βαθμό λογικό από τη στιγμή κατά την οποία έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά στο κέντρο της άμυνας οι Μεντζανί και Σιόβας, ενώ ο Τζόελ Κάμπελ έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στο πρώτο ημίχρονο

Το σκορ άνοιξε στο 11΄ ο Αμπραχαμ, που πήρε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ενώ στο 33΄ ο Βόλαντ, μετά από λάθος του Σάμαρη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Χοφενχάιμ δεν σταμάτησε όμως εκεί αλλά σκόραρε άλλα δύο γκολ στην επανάληψη, με τον Σίπλοκ στο 72΄ και τον Φιρμίνο στο 76΄ πριν μειώσει για τον πρωταθλητή Ελλάδα ο Διαμαντάκος στο 90΄.

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μπήκαμε αποφασισμένοι να παίξουμε ομαδικά. Κάναμε πολλά λάθη που σε αυτό το επίπεδο τα πληρώνεις ακριβά. Σήμερα δεχτήκαμε τα τρία από τα τέσσερα γκολ μετά από χάσιμο της μπάλας στο κέντρο. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό», σχολίασε για τον αγώνα ο Μίτσελ.

«Η σημερινή εμφάνιση βγάζει μία απογοήτευση αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Μας επηρέασε η ζέστη και τα πολλά νέα πρόσωπα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να δουλέψουμε», συμπλήρωσε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...