Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μίτσελ: «Δε γίνεται να χάνουμε και να μη βγάζουμε εγωισμό στο παιχνίδι μας»


Πολύ σπάνια μιλάει ο Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές του. Ακόμη και μετά τους αγώνες, θα μιλήσει όταν το κρίνει αναγκαίο. Αυτό έγινε πριν από τη χθεσινή προπόνηση.

Ο Ισπανός προπονητής φώναξε κοντά του όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού και τους μίλησε για περισσότερο από 20 λεπτά.

Ο 50χρονος τεχνικός αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που προφανώς και τον προβληματίζουν.

Για τις παρατηρήσεις που κάνουν μεταξύ τους οι παίκτες:
«Μιλάτε πολύ στο παιχνίδι, αλλά για να κάνει ο ένας παρατηρήσεις στον άλλον. Αυτό δημιουργεί γκρίνια μέσα στην ομάδα και σας αποσυντονίζει. Πρέπει να μιλάτε μέσα στο παιχνίδι, αλλά για να συμβουλεύει ο ένας τον άλλον!», τους είπε και αυτός από την μεριά του.

Για την συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων»:
«Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Σας το έχω ξαναπεί. Και με τον πιο αδύναμο αντίπαλο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Γιατί δηλαδή να δίνουμε αυτήν την εικόνα; Αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα χθες (σ.σ.: προχθές)».

Για τα λάθη που γίνονται κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών:
«Τα τρία από τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικά μας λάθη. Από πουλήματα της μπάλας στη μεσαία γραμμή! Είναι χαζά λάθη αυτά! Δεν γίνεται παίκτες της κλάσης σας να κάνουν αυτά τα λάθη. Είναι ανεπίτρεπτο. Δεχτήκαμε πάλι γελοία γκολ. Οπως και με τη Σίμουρκ και με τη Φράιμπουργκ. Και αυτά έχουν να κάνουν με αυτά που σας έλεγα πιο πριν. Δεν είχαμε συγκέντρωση».
Για τις στημένες φάσεις, όπως τα πλάγια αουτ, τα κόρνερ και τα φάουλ:

«Κερδίσαμε τρεις στημένες φάσεις και δεν ξέραμε τι να κάνουμε; Είναι δυνατόν; Εχουμε δουλέψει αυτές τις μέρες πάνω σε αυτό το κομμάτι και δεν βγάλαμε τίποτα!».

Για τα πολλά λάθη και τις πολλές χαμένες μπάλες:
«Οταν η Χόφενχαϊμ αποφάσισε να μας πιέσει πιο ψηλά χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα. Εμείς πρέπει να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Να έχουμε την κυκλοφορία. Δεν χρειάζεται να την κουβαλάμε χωρίς λόγο. Γρήγορες εναλλαγές για να έχουμε εμείς την μπάλα».

Για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα από την προετοιμασία της ομάδας:
«Σας καταλαβαίνω ότι έχετε κουραστεί πολύ στην προετοιμασία. Εχουμε κάνει σκληρή προετοιμασία. Και πιστέψτε με, και μένα δεν μου άρεσαν οι προετοιμασίες. Είναι όμως μέσα στη δουλειά μας. Τη δουλειά σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Είτε πρόκειται για φιλικό, είτε για επίσημο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι δεν βγάζουν εγωισμό:
«Δεν γίνεται να χάνουμε και να μη βγάζουμε εγωισμό στο παιχνίδι μας. Ποδοσφαιρικό εγωισμό! Στον Ολυμπιακό παίζετε…».

Για το ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες:
«Δεν θέλω να ακούω δικαιολογίες για ζέστη, κούραση κτλ. Σας είπα ότι σας κατανοώ αλλά είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Επαγγελματίες στον Ολυμπιακό».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...