Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μελισσανίδης: Θέλω ΑΕΚ με ταλέντο

Τις σκέψεις του για το αγωνιστικό όραμα που έχει, αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ και την ανάδειξη ταλέντων, που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας με την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία, ανέπτυξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους Δέλλα, Μπάγεβιτς και Ζήκο, τους ζήτησε να προχωρήσουν ένα πλάνο με παρόν και μέλλον, γύρω από Έλληνες και νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

"Βγάλτε νέους παίκτες να παίξουν. Βάλτε τους πιτσιρικάδες. Είναι 17 χρόνων και αξίζει; Εχει ταλέντο; Βάλτε τον να παίζει στη Γ' Εθνική! Μόνο έτσι θα εξελιχθεί, μόνο έτσι θα βγάλουμε παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας. Δεν θα μαζεύουμε παίκτες, για να λέμε ότι έχουμε πολλούς.

Ούτε με ενδιαφέρει να παίρνουμε παίκτες και να τους δίνουμε δανεικούς δεξιά και αριστερά. Θέλω οι παίκτες που θα παίρνουμε να αξίζουν να παίζουν στην ομάδα. Όταν δίνεις δανεικό κάποιον, αυτό σκοτώνει τον ίδιο τον παίκτη. Αυτά δεν θα γίνουν ποτέ στην ΑΕΚ. Θα υπάρχει μια ομάδα με τους καλύτερους και πιο άξιους που θα παίζουν", τους είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ενωσης.


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...