Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Πρεμιέρα για τον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ απέναντι στη Μέταλιστ

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μέταλιστ Χάρκοβο μονοπωλεί το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς στις αποψινές (και αυριανές) πρώτες αναμετρήσεις του γ΄ προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται απόψε στις 9 το βράδυ στην (άδεια λόγω τιμωρίας) Τούμπα την ουκρανική ομάδα σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, καθώς ο αντίπαλός του είναι ένας σύλλογος με διαρκή ανάπτυξη και στόχο να μπορέσει να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην εγχώρια ποδοσφαιρική σκηνή.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι όμως ο βασικός στόχος για τη διοίκηση του «Δικέφαλου», γι΄ αυτό παίκτες και τεχνικό επιτελείο θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης από σήμερα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με τη Μέταλιστ που δεν υπολογίζει στον Ολεξάντρ Γκοριάινοφ, το βασικό τερματοφύλακά της που τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος της Παρασκευής με την Ιλίτσοβετς, ενώ στο Χάρκοβο έμεινε και ο Βραζιλιάνος μέσος Χαβιέρ Κλέιτον, που είναι τραυματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...