Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Άρης: Στην Θεσσαλονίκη ο Ιμπέχ

Μέσα σε απόλυτη μυστικότητα η ΠΑΕ Άρης έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Τζον Ικέ Ιμπέχ για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν την ολοκλήρωση της απόκτησής του. Πρόκειται για 26χρονο Νιγηριανό χαφ με ύψος 1.87μ. που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στην Ρουμανία για λογαριασμό της Παντούρι που τερμάτισε στην 2η θέση.

Ο Ιμπέχ είναι να περάσει το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα κινηθούνε οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη και θα αποτελέσει την τρίτη και τελευταία μεταγραφή άνω των 24 ετών.

Αυτό σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης Ευρωπαϊκού μέσου που είχε βρεθεί στο στόχαστρο τις τελευταίες μέρες – είχε να κάνει αρχικά με τον Σουμπίνιο του Ολυμπιακού, ακολούθως τον Ιταλό Νικολάς Βιόλα των Παλέρμο και Ρετζίνα, τον Ιβοριανό με γαλλικό διαβατήριο Ολιβιέ Καπό είτε και ενός ονόματος που δεν κυκλοφόρησε – σε έναν ρόλο που θα κληθεί να παίξει ο Ανδρέας Τάτος.

Επίσης με την διαφαινόμενη απόκτηση του Ίμπεχ ο συμπατριώτης του Σαλόζε Ουντότζι θα μεταφερθεί από αριστερός χαφ, όπως αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες και την Ρόμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε δεξί χαφ.

Όσο για τον Ιμπέχ πριν καταλήξει την περσινή αγωνιστική περίοδο να φοράει την φανέλα της ρουμάνικης Παντούρι είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την ολλανδική DWS (2005-2007) πριν πάει το καλοκαίρι του 2007 στην Ρουμανία όπου και βρισκόταν μέχρι το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου.

Στο διάστημα των έξι αυτών ετών αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες και πιο συγκεκριμένα στις UTA Αράντ (2007-2008), στην Οτελούλ (2009-2011) όπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2010 αγωνίστηκε και στο Champions League και την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Παντούρι (2012-2013).

Πλέον απομένει να φανεί αν η ΠΑΕ Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα εκτός της απόκτησης του Ιμπέχ και την μεταγραφή του Άγγελου Σικαλιά και αν θα συνεχίσει να αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό μετά την μη απόκτηση του Γιώργου Σαρρή μετά την αρνητική θέση του Εργοτέλη όπου και ανήκει ο 23χρονος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία για το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (31/07, 20:00) ολοκληρώθηκε χθες με μία απογευματινή προπόνηση στην έδρα του Άρη.

Παρών στην προπόνηση ήταν και επίσημα πια ο Νίκος Τσουμάνης λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και την ανακοίνωσή του αλλά ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αυριανού φιλικού.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Νίκος Ψυχογιός και Μιχάλης Γιαννίτσης που και χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και οι δύο τερματοφύλακες Τάσος Καράδαης και Μάριος Γκελής όπως και ο αδειούχος Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός του Άρη βρίσκεται στην πατρίδα του μετά από την σχετική άδεια που ζήτησε και πήρε για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του στην Μαδρίτη εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ακόμη απών από το σημερινό φιλικό αναμένεται να είναι και ο Ανδρέας Τάτος με τον 24χρονο διεθνή μέσο να είναι να βρίσκεται σήμερα τελικά στην Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...