Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Καρέλης, ακολουθούν κι άλλοι…

Τελειωμένη είναι η μεταγραφή του Νίκου Καρέλη στον Παναθηναϊκό καθώς το μόνο που απομένει για να φορέσει ο νεαρός φορ τα πράσινα είναι η επίσημη ανακοίνωση – Κοντά και σε άλλους στόχους το «τριφύλλι», δεν απασχολεί ο Χάτσινσον.

Ημέρα ανακοινώσεων θα είναι πιθανότατα για τον Παναθηναϊκό η Δευτέρα (29/07), καθώς οι «πράσινοι» έχουν φουλάρει για να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους. Ήδη η μεταγραφή του Νίκου Καρέλη έχει κλείσει θετικά για το «τριφύλλι» και το μόνο που απομένει για να γίνει ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» ο νεαρός φορ είναι η τυπική ανακοίνωση της απόκτησής του.

Πέρα όμως από τον διεθνή άσο, στον Παναθηναϊκό είναι κοντά και σε άλλους στόχους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις. Οι «πράσινοι» αναζητούν κεντρικό αμυντικό κι έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα, ενώ πάντα υπάρχουν ανοικτά τα «μέτωπα» των Ντιαρά και Πράνιτς που είναι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής ικανοί να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Στο «τριφύλλι» προχωρούν γοργά πλέον το θέμα των μεταγραφών και όλα δείχνουν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα, ίσως και μέσα στην ημέρα, θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Τέλος, από τον Παναθηναϊκό διέψευδαν κατηγορηματικά το θέμα που δημιουργήθηκε με το twit του προέδρου της Αντάλιασπορ, στο οποίο αναφέρθηκε ότι οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ατίμπα Χάτσινσον. Οι «πράσινοι» επεσήμαναν ότι δεν συνίσταται κανένα θέμα καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς που απασχολούν το «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...