Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Φιλική εξάρα του ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη (31/07) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Μέταλιστ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 6-0 τη Νις στην Τούμπα, μπροστά σε περίπου 15.000 οπαδούς και έδειξε πανέτοιμος για την πρόκληση απέναντι στη Μέταλιστ την Τετάρτη (31/07) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του Στέφενς διέσυραν με σκορ 6-0 τη Νις,στο τελευταίο φιλικό πριν τον αγώνα με τη Μέταλιστ, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Σαλπιγγίδης (34'), όταν η σέντρα του πήγε στον αμυντικό της Νις και κατέληξε στα δίχτυα, για να κάνει το 2-0 ο Γεωργιάδης (54'). Το δείκτη του σκορ ανέβασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος σε περίπου μισή ώρα συμμετοχής κατάφερε να σημειώσει χατ- τρικ (74', 78' και 81'), ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Κατσικάς (89') με κεφαλιά.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Λούκας, Σαλπιγγίδης.

ΝΙΣ: Οσπίνα, Αμάβι, Πουέλ, Πεϊτσίνοβιτς, Κολοτζιέτσιακ, Ντιγκάρ, Μεντί, Μπρούελς Πιέντ, Τραορέ, Εισερίκ

Τη φιλική νίκη 3-1 απέναντι στην Πιρίν στην Βουλγαρία πέτυχε ο Πανθρακικός . Το σκορ άνοιξαν οι Βούλγαροι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (25'), με την ομάδα της Κομοτηνής να κάνει το 1-1 με τον Τζανή (29) και εννέα λεπτά αργότερα ο Πόποβιτς με προβολή έκανε την ανατροπή (2-1) για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ζεκίνια στο 85ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...