Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Τσουνάμι μηνύσεων από Μαρινάκη!

Στα δικαστήρια στέλνει... κόσμο και κοσμάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέθεσε μήνυση κατά του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και αθλητικών ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένης και φίλα προσκείμενης στον Ολυμπιακό, καθώς και σε δημοσιογράφους.


Η μήνυσή του κατά του Γάλλου άσου του Παναθηναϊκού αφορά σε συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση για τα όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και τη μήνυση που έχει ήδη υποβάλει ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού.
Εκτός του Σισέ ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε μήνυση σε συγκεκριμένο όμιλο αθλητικών ιστοσελίδων, ο οποίος περιλαμβάνει και το «ερυθρόλευκης» χροιάς site «katimagiko.gr», αλλά και σε δημοσιογράφους και στελέχη που εργάζονται στα συγκεκριμένα μέσα. Πρόκειται για τα αθλητικά sites gazzetta.grleoforos.gr.
Ειδικά σε ό,τι αφορά το katimagiko.gr, η μήνυση αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, καθώς στο συγκεκριμένο site αναρτήθηκε βίντεο του Μαρινάκη με τον γιο του. Στα υπόλοιπα site του συγκεκριμένου ομίλου η μήνυση αφορά στα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν μετά το ντέρμπι, αλλά και σχόλια αναγνωστών που υπήρχαν κάτω από σχετικά άρθρα των συγκεκριμένων sites.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...