Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ: «Θα είμαστε εδώ και στον γυρισμό»

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί την Τρίτη (15/3) αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη, ενόψει του κρίσιμου αυριανού (16/3)... τελικό με τον ΠΑΟΚ και οι φίλοι της Ενωσης έσπευσαν να τονώσουν το ηθικό των παικτών λίγο πριν αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα περισσότεροι από 40 φίλοι της Original βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Holiday In κρατώντας ένα μεγάλο πανό που έγραφε: «Θα είμαστε εδώ και στο γυρισμό» και με συνθήματα και τραγούδια έσπευσαν να πωρώσουν τους παίκτες για να φύγουν με την πρόκριση από Τούμπα, που θα τους οδηγήσει στον μεγάλο τελικό.
«Πάμε γερά», «Τσακίστε τους», «Είμαστε δίπλα σας», ήταν μερικές μόνο από τις πιο κόσμιες προτροπές των φίλων της ΑΕΚ που αποθέωσαν τον Χιμένεθ και τους παίκτες, ενώ τους ξεκαθάρισαν πως θα ήταν... προτιμότερο να μην επιστρέψουν από την Θεσσαλονίκη σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.
Πάντως, οι φίλοι της ΑΕΚ προτίμησαν να διατηρήσουν γενικότερα πιο χαμηλούς τόνους και να ντοπάρουν τους παίκτες αντί να τους αγχώσουν περισσότερο δείχνοντάς τους πως θα είναι δίπλα τους και καθιστώντας σαφές πως στο αυριανό ματς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη ή έστω την ισοπαλία με γκολ που θα σημάνει πρόκριση.

Χωρίς Γκέντσογλου στην Τούμπα
Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία προπόνηση η οποία διεξήχθη στις 12.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μανουέλ Χιμένεθ, ανακοίνωσε τους 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός έμεινε ο Σάββας Γκέντσογλου που έκανε γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, ενώ ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Γιώργος Νικόλτσης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

H αποστολή για την Τούμπα αποτελείται από τους: Σάχα, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γεωργέας, Δέλλας, Νασούτι, Καράμπελας, Μάκος, Ματέος, Μανωλάς, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης.
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...