Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Στο πλευρό των απεργών ο Κέσελ

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού Μάρκο Κέσελ με δηλώσεις του στον σέρβικο Τύπο τάχθηκε υπέρ των απεργών παικτών του Ερυθρού Αστέρα για οφειλές της διοίκησης.

Υπέρ των παικτών του Ερυθρού Αστέρα που απείχαν από την προπόνηση της Δευτέρας λόγω οφειλών της διοίκησης προς το πρόσωπο τους τάχθηκε ο Μάρκο Κέσελ.

Ο διεθνής φόργουορντ του Θρύλου, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην αδελφοποιημένη με τον Ολυμπιακό  ομάδα του Βελιγραδίου, μιλώντας στην εφημερίδα «Novosti», στάθηκε στο πλευρών των απεργών, οι οποίοι μία μέρα πριν είχαν πετύχει μεγάλη νίκη με 92-70 επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας

«Tα παιδιά πέτυχαν μια φανταστική επιτυχία. Είμαι ευτυχισμένος, γιατί ο Μπάκιτς και όλοι οι παίκτες έδειξαν τι αξίζουν. Έδωσαν το μάξιμουμ, δεν σκέφτηκαν τίποτα άλλο και το κίνητρό τους είναι να βλέπουν μόνο ένα γεμάτο γήπεδο» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μάρκο Κέσελ, που έδωσε το δίκιο στην πλευρά των παικτών, για να προσθέσει: «Αυτή είναι η επιτυχία της ομάδας και των οπαδών, αλλά όχι αυτών που υπόσχονται πράγματα».
www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...