Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τραγικός ο Παναθηναϊκός - Έχασε με το βαρύ 4-3...

Xωρίς αρχή και τέλος, με άμυνα για... γέλια και για κλάματα, το "¨τριφύλλι" ηττήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ με το... βαρύ 4-3 από την Οντένσε, μένοντας εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον θα πάει την Παρασκευή στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένας Παναθηναϊκός για... κλάματα γνώρισε μία από τις πιο βαριές εντός έδρας νίκες στην ευρωπαϊκή του ιστορία, αποχαιρέτησε με κατεβασμένο το κεφάλι το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον θα βρεθεί στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, την Παρασκευή.

Τραγικά τα λάθη στην άμυνα των “πρασίνων”με τους κεντρικούς αμυντικούς τους να κάνουν... δώρα στους Δανούς και μην μπορούν να συνεννοηθούν με τον Τζόρβα που μάλιστα συγκρούστηκε σε μία φάση με τον Μπουμσόνγκ και μάτωσε την μύτη του! Απογοήτευση από τους φίλους της ομάδας, που είδαν τον Παναθηναϊκό να... τρώει μεγάλη σφαλιάρα!

Οικονομική καταστροφή για τους "πράσινους", που χάνουν τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ, την ίδια ώρα που η διοίκηση της ομάδας ήταν απούσα (Βαρδινογιάννης και αδερφοί Γιαννακόπουλοι δεν βρέθηκαν στο γήπεδο).

Απ' την άλλη, απολύτως δίκαιη η νίκη της ομάδας του Χένρικ Κλάουσεν, που παρόλο που δεν εμφανίστηκε σαν φαβορί για την πρόκριση, παρουσιάστηκε πιο συγκροτημένη και πήρε επάξια την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα απ' την αρχή, έτσι ώστε να καθαρίσει από νωρίς την αναμέτρηση, έχοντας σαν... μπροστάρη τον Σεμπάστιαν Λέτο. Η Οντένσε έδειξε εξαρχής πως ήρθε στην Αθήνα για την πρόκριση και προκάλεσε “ψυχρολουσία” στο ΟΑΚΑ, όταν στο 12' ο Σόρενσεν εκτέλεσε φάουλ, ο Μπουμσόνγκ (αρχικά) και ο Τζόρβας (στην συνέχεια) δεν απομάκρυναν σωστά και ο Γιόχανσον με εύστοχο σουτ άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αυτό, αλλά και ο τραυματισμός του Μαρίνου ανάγκασαν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να περάσει οκτώ λεπτά αργότερα στην επίθεση τον Τοτσέ. Το “τριφύλλι” -πάλι με τον Λέτο σαν κύριο εκφραστή- προσπάθησε να πιέσει και να φέρει γρήγορα το ματς στα ίσα.

Οι Δανοί όμως ήταν πολύ καλά οργανωμένοι στην άμυνα, ενώ προσπαθούσαν να... καθαρίσουν το παιχνίδι, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα στις αντεπιθέσεις, αλλά και από στημένες φάσεις (η Ελληνική ομάδα έδειξε σημαντικό πρόβλημα σε αυτό τον τομέα, ενώ και ο Τζόρβας ήταν τουλάχιστον ασταθής κάτω απ' τα δοκάρια)

Το “τριφύλλι” πάντως συνέχισε να πιέζει και όντας ανώτερο πέτυχε το γκολ της ισοπαλίας στο 35' με τον Μπουμσόνγκ. Ο Νίνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γάλλος αμυντικός σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά ισοφαρίζει για τους “πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το πόδι... πατημένο στο γκάζι και πέρασε μπροστά στο σκορ στο 50' με το παρθενικό τέρμα του Τοτσέ με την πράσινη φανέλα. Αν και στην συνέχεια το “τριφύλλι” έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, με το δοκάρι του Νίνη, παρόλα αυτά δεν εκμεταλλεύτηκε την... φόρα που είχε και έτσι η Οντένσε μπόρεσε και έφτασε στην ισοφάριση, μετά την φανταστική προσπάθεια του Ουτάκα και το εξαιρετικό πλασέ του Ρούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...