Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Καβαρατζής – Κοντοστάθης κατέκτησαν την πρώτη θέση στο beach volley στην Ασπροβάλτα


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Lipton Ice Tea Satellite στην Ασπροβάλτα και το beach bar Baracuda... Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 42 ομάδες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία των ερασιτεχνικών διοργανώσεων beach volley στην Βόρειο Ελλάδα...ενώ πραγματοποιήθηκαν και 73 αναμετρήσεις, στα δυο γήπεδα που στηθηκαν για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Στους άνδρες, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Αλεξανδρουπολίτες τζούνιορ Καβαρατζής – Κοντοστάθης, που από την αρχή του τουρνουά, φάνταζαν το ακλόνητο φαβορί και τελικά το επιβεβαίωσαν, νικώντας στον τελικό την πάντα υπολογίσιμη ομάδα των Ευγενίδη – Τσακιρίδη με 2 – 0 σετ (15 – 12, 15 - 10).

Στις γυναίκες, η Άρτεμις Πλουμή με συμπαίκτρια την Νικολέτα Αργυρακάκη, κέρδισαν την πρώτη θέση, χωρίς να γνωρίσουν ήττα καθόλη την διάρκεια του τουρνουά. Στον τελικό επικράτησαν με 2 - 0, ενάντια στις Μαλκότση – Βογιατζή. Στο μεικτό αποδείχθηκε πως ο τίτλος ήταν οικογενειακή υπόθεση, καθώς τα αδέρφια Παπαδόπουλου από την Έδεσσα, νίκησαν στον τελικό με 2 – 0 σετ ,τον γνωστό προπονητή Στέλιο Κουτουνίδη, που αγωνίστηκε με συμπαίκτρια την Ιφιγένεια Φαλιαγκά. Τις απονομές στους νικητές έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος δήλωσε για τα παιχνίδια που παρακολούθησε: «Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση που το κλίμα της σε κέρδιζε και ήθελες να παρακολουθήσεις όλες τις αναμετρήσεις. Χρειάζονται τέτοιες ενέργειες για να προβάλουν τον αθλητισμό. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και ήταν μεγάλη μου τιμή που τους βράβευσα». Από την μεριά των νικητών στους άνδρες ο Καβαρατζής δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε την πρώτη θέση και πήραμε μέρος σε ένα τόσο ωραία οργανωμένο τουρνουά. Αξίζουν πολλά μπράβο στην διοργάνωση», για να τον συμπληρώσει ο συμπαίκτης του Κοντοστάθης: «Το μόνο σίγουρο είναι πως από εδώ και πέρα θα ακολουθούμε τις διοργανώσεις της Lipton, καθώς θα πάρουμε μέρος και στο τουρνουά της Κεραμωτής αλλά και των Βρασνών».
Από την μεριά των νικητριών η Άρτεμις Πλουμή δήλωσε: «Από την αρχή του τουρνουά θέλαμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση όπως και έγινε» για να ολοκληρώσει η Αργυρακάκη λέγοντας: «Μπράβο την Άρτεμις για την προσπάθεια της. Θέλουμε να πάμε εξίσου καλά και στα επόμενα τουρνουά». Τέλος, αξίζει να τονισθεί, πως καθόλη την διάρκεια του τουρνουά η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και ενεργή, καθώς τα χειροκροτήματα και επευφημίες ήταν συνεχόμενες, με αποτέλεσμα το beach bar Baracuda και τα Lipton Ice Tea Satellite, να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
http://alexandroupolisnews.blogspot.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...