Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Διπρόσωπος ο Άρης με Κάλιαρι

Βελτιώνοντας την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης αναδείχτηκε ισόπαλος απόψε με την Κάλιαρι, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του σε ιταλικό έδαφος, με σκορ 1-1. Στο 19’, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λορέντζο Αριαούντο άνοιξε το σκορ και στο 50’ ο Καρίμ Σολτάνι, με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Κώστα Καπετάνου, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Απόντες από το ματς για τους «κίτρινους» ήταν οι διεθνείς, Μιχάλης Σηφάκης, Κρίστι Βανγκέλι. Η αποστολή του Αρη είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει αύριο το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις:

Κάλιαρι: Αβράμοφ, Πιζάνο, Αριαούντο, Γκότζι (64’ Αστόρι), Αγκοστίνι (46’ Κανίνι), Μπιοντίνι, Κόντι (46’ Ναϊνγκόλαν), Μανκόσου, Κοσού, Νενέ, Λαριβέι (69’ Ιμπάρμπο)

Αρης: Βελλίδης, Αγτζίδης (46’ Λαζαρίδης), Κοτσώνης (75’ Γιαννίτσης), Κατίδης (46’ Φατί), Νέτο, Μίσελ, Παπαστεριανός (46’ Καπετάνος), Πορτίγια (46’ Σολτάνι), Τόχα (46’ Παπαζαχαρίας), Καστίγιο (69’ Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (73’ Τοπούζης)

  Μέλος του δυναμικού του Αρη έπαψε να αποτελεί από σήμερα ο Νταϊσούκε Σακάτα. Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό γνωστοποίησε με λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέροντας τα εξής:

    «Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Νταισούκε Σάκατα. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Την αμυντική τους γραμμή θέλουν να ενισχύσουν οι άνθρωποι του Άρη με την απόκτηση του Καλίφα Σανκαρέ. Οι "κίτρινοι" παρουσιάζουν αδυναμίες στα μετόπισθεν και ο Σάκης Τσιώλης θεωρεί τον 27χρονο Σενεγαλέζο ως τον πλέον κατάλληλο να προσφέρει λύσεις στη συγκεκριμένη θέση.

   Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει η απόφαση για τον υποβιβασμό των Θεσσαλών. Αν ο Βόλος πέσει στη Football League, τότε η απόκτηση του Σανκαρέ θα είναι θεωρητικά τουλάχιστον εύκολη υπόθεση για τον Άρη
agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...