Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Πρόεδρος Γόντικας με... άρωμα Τζίγγερ!

Ο Δημήτρης Γόντικας είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης του Γιάννη Βαρδινογιάννη! Αυτή ήταν... η είδηση από το Δ.Σ, στο οποίο δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε εκφράστηκε η στήριξη στους παίκτες και τον προπονητή!

Όπως αναμένονταν ο Δημήτρης Γόντικας... αναβαθμίστηκε καθώς πλέον είναι και επίσημα ο διάδοχος του Νικόλα Πατέρα στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού καθώς όλο αυτό τον καιρό είχε τον τίτλο του προεδρεύοντα αντιπροέδρου.

Από κει και πέρα όσο αφορά τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής αντιπρόεδρος θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου (σ.σ εκπρόσωπος από «Παναθηναϊκών Παρέμβαση» και κάτοχος επί σειρά ετών ακριβού διαρκείας), ενώ την τετράδα συμπληρώνουν ο Λεωνίδας Πολέμης, υιός του Αδαμάντιου Πολέμη, που έτσι κι αλλιώς όλο αυτό τον καιρό είναι ενεργό ρόλο στα «πράσινα» ζητήματα, καθώς και ο Γιώργος Σπηλιοτόπουλος!

Δυναμικό ήταν και το... μπάσιμο του Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβει κάποιο ρόλο ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Μπουμσόνγκ θα αποχωρήσει αν έρθει πρόταση και προανήγγειλε 1-2 ακόμη μεταγραφές!

«Εμπιστοσύνη σε όλους»

Ο Δημήτρης Γόντικας παρά το κάζο της περασμένης Τρίτης, τόνισε πως η διοίκηση έχει απόλυτη στήριξη σε όλη την ομάδα και φυσικά στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Με ομόνοια μπορούμε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα πάντα. Υπάρχει σε όλους εμπιστοσύνη» τόνισε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού!

Από κει και πέρα ο κ. Γόντικας τόνισε: «Το διοικητικό συμβούλιο στηρίζει τους παίκτες και τον προπονητή με όλες του τις δυνάμεις. Θα ήθελα να καταγραφεί αυτό και να είστε βέβαιοι οτι θα γίνει. Όλοι όσοι είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα με διάφορους τρόπους. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ικανότητα που έχει ο κάθε ένας για το καλό της ομάδας. Να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά. Θέλουμε η ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει τους αγωνιστικούς της στόχους. Ο Παναθηναϊκός έχει διοίκηση. Όλα τα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αν υπάρχει ομόνοια».

-Ο αποκλεισμός προκάλεσε ένα μούδιασμα στον κόσμο

«Είναι λογικό και σε μας τους ίδιους συνέβη αυτό. Στεναχωρεθήκαμε, αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Κωνσταντίνου ή ο κ. Δομάζος που μπορούν να σας πουν με ακρίβεια τι διακυμάνσεις έχει το άθλημα. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο για να ανακάμψει και να πετύχει τους στόχους της. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε. Ο Παναθηναϊκός και διοίκηση έχει και ομάδα έχει. Αυτό θέλουμε να ξέρει ο κόσμος».

-Υπάρχει και η οικονομική απώλεια. Μπορεί να την ξεπεράσει η ομάδα;

«Όλα μπορούν να ξεπεραστούν με ομόνοια και συνεργασία».

Με... αέρα Τζίγγερ!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως αν και ουκ ολίγες φορές ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει εκφράσει την επιθυμία του να... απεμπλακεί και να παραμείνει ως το 30% στην ΠΑΕ, εντούτοις το νέο διοικητικό σχήμα που προέκυψε είναι του απολύτου ελέγχου του.

Συγκεκριμένα δύο στις τέσσερις επιλογές για την διοικούσα (Γόντικας, Σπηλιοτόπουλος) είναι με τις... ευλογίες του μεγαλομετόχου. Γεγονός που μπορεί να λέει και πάρα πολλά όσο αφορά το πως θα πορευτεί στο εξής ο Παναθηναϊκός σε διοικητικό επίπεδο!

Aπόντες οι Γιαννακόπουλοι!

Αν και από τους «ισχυρούς» μετόχος ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ο μόνος που μπήκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο, τελικά από την πρώτη συνεδρίαση απουσίασε κάτι που συνέβη και με τον αδερφό του Θανάση Γιαννακόπουλο! Εκτός από τους αδερφούς Γιαννακόπουλους, απόντες από το διοικητικό συμβούλιο είναι επίσης  ο Αργύρης Μήτσου, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και παλαίμαχος άσος Κώστας Ελευθεράκης, ο οποίος αν και νέο πρόσωπο στο συμβούλιο δεν έκανε... ντεμπούτο!

Κωνσταντίνου: Εδώ ήμουν!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μπορεί να ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα στο ΔΣ αλλά μόνο... νέος δεν είναι στον Παναθηναϊκό! Έτσι φυσικά ούτε ψαρωμένος ήταν, αλλά αντίθετα έδειξε πως είναι έτοιμος για να παλέψει έτσι ώστε η ομάδα να ξεπεράσει την κρίση της!

«Δεν επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, εδώ ήμουν. Σε αυτό το Δ.Σ από το οποίο λείπουν οι μεγαλομέτοχοι, υπάρχει η άποψη πως πρέπει να βάλουμε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ μας. Αυτή είναι η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου» τόνισε ο «αγριόγατος» και πρόσθεσε: «Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει.

Η χρονιά μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, ενώ μεταγραφές –μία ή δύο- επίσης μπορούν να γίνουν. Το μόνο που ζητάμε είναι η συμπαράσταση του κόσμου γιατί ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να βγάλει την ομάδα και να την κάνει έτσι όπως ήταν πριν από δύο χρόνια. Και γιατί να μην ξαναγίνει έτσι με τη συμπαράσταση του κόσμου».

«Να μαζέψουμε ξανά τον κόσμο»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξέφρασε και την άποψη του μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Οντένσε λέγοντας: «Ο αποκλεισμός από το Champions League έφερε αλλαγές μόνο στο οικονομικό κομμάτι, που θα μπορούσε η ομάδα να πάρει άλλα 2.5 εκατ. ευρώ. Μην ξεχνάτε πως η επόμενη κλήρωση θα μπορούσε να μας φέρει μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Την Μπάγερν, την Άρσεναλ, Μπενφίκα που θα ήταν πολύ δύσκολο να περάσουμε και να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Τώρα θα κοιτάξουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Ο στόχος ο δικός μας είναι το πρωτάθλημα. Ο κ. Φερέιρα θα προσπαθήσει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα και στους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ θα πρέπει εμείς ως διοίκηση να τους δώσουμε να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει.

Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι πως θα μαζέψουμε τον κόσμο και θα τον κάνουμε να επιστρέψει στο γήπεδο. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο δικός μου ο ρόλος στην ομάδα. Υπάρχουν ορισμένες σκέψεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν στο επόμενο Δ.Σ. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για το καλό του Παναθηναϊκού».

Μπουμσόνγκ και 1-2 μεταγραφές!

Στην συνέχεια ο κ. Κωνσταντίνου απάντησε και σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τις περιπτώσεις του Σιμάο και του Μπουμσόνγκ, επισημαίνοντας:

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα Σιμάο. Ο Μπουμσόνγκ αν έρθει κάποια πρόταση θα φύγει και θα έχει κάποιο οικονομικό όφελος ο Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε 1-2 μεταγραφές όπως μας είπε ο κ. Γόντικας».

Τέλος, όσο αφορά τα τρία νέα πρόσωπα της διοικούσας, αμέσως μετά το τέλος του διοικήτικού συμβουλίου τόνισαν:

 Λεωνίδας Πολέμης: «Παίρνω τη θέση του πατέρα μου. Δεν αλλάζει κάτι, απλά συνεχίζω στη διοικούσα στη θέση που είχε ο πατέρας μου, την προσπάθεια που γίνεται εδώ και 4 μήνες, να είμαστε κοντά στην ομάδα, ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς».

Γιώργος Σπηλιωτόπουλος: «Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση που μας επέλεξε στη διοικούσα επιτροπή, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Σαν διοικούσα και σαν Δ.Σ. θα είμαστε κοντά στην ομάδα. Πρέπει να στηριχθεί και η προσπάθεια είναι στο τέλος της περιόδου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Νίκος Χατζηνικολάου: «Εγινε ένα καλό συμβούλιο σε καλό κλίμα,. Όλοι είμαστε μαζί για μια καινούρια αρχή και όλα θα πάνε καλά».

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...