Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Εθνική: Πρώτη προπόνηση εν όψει του φιλικού με Βοσνία

Tην πρώτη της προπόνησης εν όψει του εκτός έδρας φιλικού αγώνα με τη Βοσνία (10/08) πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα με τους νεοσύλλεκτους Ζαραδούκα, Τάτο και Πέτσο να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Απόντες οι Σηφάκης και Σαμαράς που θα ενσωματωθούν σήμερα το απόγευμα.
Η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με τη Βοσνία εκτός έδρας την προσεχή Τετάρτη, είναι η τελευταία πριν από το κρίσιμο ματς στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2012 στις 2 Σεπτεμβρίου και ο Φερνάντο Σάντος θέλει να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του ενόψει της συνέχειας.
Μάλιστα, στη «γαλανόλευκη» κλήθηκαν και τρία νέα πρόσωπα. Οι Πέτσος (Λεβερκούζεν), Ζαραδούκας (Ολυμπιακός Βόλου) και Τάτος (Ατρόμητος) οι οποίοι έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση με το εθνόσημο υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού. Κατά τα άλλα, η σημερινή προπόνηση της Εθνικής κύλησε ομαλά δίχως ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ οι Σηφάκης και Σαμαράς που βρίσκονταν στο εξωτερικό αναμένεται να ενσωματωθούν σήμερα το απόγευμα με την υπόλοιπη ομάδα.
Υπενθυμίζουμε ότι για την αναμέτρηση στη Βοσνία συνολικά έχουν κληθεί οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Πέτσος, Πλιάτσικας, Μάκος, Τάτος, Κονέ, Νίνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...