Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το φιλικό με Ολυμπιακό

PAS Giannina emblemImage via WikipediaΣε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και τις τιμές για τους φιλάθλους, που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από σήμερα τέθηκαν σε κυκλοφορία για πρώτη φορά τα Ηλεκτρονικά Εισιτήρια του Σαββατιάτικου φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" το Σάββατο 13/08 και θα ξεκινήσει στις 21:00. Για τους κατόχους των Εισιτηρίων Διαρκείας ορίστηκε γενική τιμή εισόδου στα 10 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου [Ηλεκτρονικό Εισιτήριο αγώνα] είναι η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 επιπλέον ενημερώνει τους φίλαθλους της, που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας [Ηλεκτρονικό Εισιτήριο αγώνα] ότι οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 3-4: 20 ευρώ
Θύρα 9-10: 15 ευρώ
Θύρα 11: 10 ευρώ
Θύρα 7: 15 ευρώ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Η πώληση των Εισιτηρίων Ηλεκτρονικό Εισιτήριο αγώνα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο τις εξής ώρες: 10:00 -14:00, 18:00 - 20:30. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά ενός Εισιτηρίου η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Τηλ επικοινωνίας: 2651070340. Επίσης εισιτήρια θα διατίθενται και από τον Σύνδεσμο φιλάθλων Blue Vayeros τις απογευματινές ώρες.
Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...