Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Χιμένεθ: Θα βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα στην Κύπρο

Ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, εν όψει των αγώνων με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, βλέπει το τουρνουά για τα 100 χρόνια της Ανόρθωσης ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. Η ομάδα μπορεί να κατέβηκε στην Κύπρο με αρκετές απουσίες, όμως ο Ισπανός θεωρεί ότι αυτό είναι θετικό, προκειμένου να δοκιμάσει κάποιους νέους ποδοσφαιριστές.
 

“Είναι τιμή μου που βρίσκομαι για πρώτη φορά στην Κύπρο. Η γιορτή της Ανόρθωσης ήταν η καλύτερη αφορμή για εμένα να επισκεφτώ τη χώρα. Ξέρω ότι ιστορικά ΑΕΚ και Ανόρθωση έχουν πολλά κοινά και πραγματικά εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Ανόρθωση, την οποία θέλουμε να τιμήσουμε όσο μπορούμε με την παρουσία μας στο τουρνουά. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την Κύπρο. Μόνο όσα μου έχει πει ο Δέλλας για τα δύο χρόνια που πέρασε εδώ και πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Ανόρθωση. Αγωνιστικά, το τουρνουά μου προσφέρει τη δυνατότητα να βγάλω πολύτιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και κάποιων παικτών”, σημείωσε ο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου.
 
Από την πλευρά του, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, υπογράμμισε: “Δεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση της Ανόρθωσης, που είναι ομάδα με κοινές καταβολές με εμάς. Ήρθαμε να τιμήσουμε την επέτειο της Ανόρθωσης και ελπίζω να γίνουν ενδιαφέροντες αγώνες και να μας στηρίξουν οι φίλοι της ΑΕΚ στην Κύπρο και ξέρω ότι αυτοί είναι πολλοί”.
 
Με απουσίες στην Κύπρο
 
Ο Ισπανός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καφέ, Μάκο, Μανωλά, Λυμπερόπουλο, Γκούντγιονσεν και Χέλγκασον, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Θωμά Τσίτα (που αναμένεται να υπογράψει όταν μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή) και Φώντα Φέτση (που θα δοκιμαστεί).
 
Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δέλλας, Κοντοές, Καράμπελας, Γεωργέας, Τσουκαλάς, Κάλα, Εγγλέζου, Γκερέιρο, Αγκιρίμπα, Φέτσης, Μπερνς, Κλωναρίδης, Κάρλος, Σιαλμάς, Νικόλτσης, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Κατσέτης, Τσίτας, Λάγος. 
 
Το πρώτο φιλικό είναι με την Ανόρθωση (Τρίτη, 21:00) και το δεύτερο με την ΑΕ Λεμεσού (Τετάρτη, 21:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...